Tarih: 02.11.2012 09:02

GÖNÜLLÜ KURULUŞLARDAN BAROYA ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Gönüllü Kuruluşlar Başkanı Ahmet Taş, MAZLUMDER Kayseri Şube Başkanı Atalay Şahin, Millet Derneği adına Kahraman Calasın, Akit Gazetesi temsilcilerinden Hacı Yakışıklı, Miraç Kültür Derneğinden Yılmaz Altınöz ve Çorakçı Vakfı Başkanı Fazıl Taş Kayseri Barosu Başkanı seçilen Fevzi Konaç’a ziyarette bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.
Kayseri Gönüllü Kuruluşlar Başkanı Ahmet Taş, “Fevzi Bey’e ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Kendileri zaten toplum içinde olan, halkın sorunlarını bilen, haktan, hukuktan ve mazlumdan yana tavır gösteren dik duruşlu bir kişidir. Kayseri Barosu’nda da aynı kaliteyle hizmet vereceklerine inanıyoruz. Yeni görevlerinin kendisine, şehrimize ve memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.
Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaç ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Allah izin verirse bizler Kayseri Barosu olarak sadece avukat arkadaşlarımızın değil, tüm toplumun dertleriyle ilgileneceğiz. Baromuz halktan uzak kalmayacak. Zaten avukatlar toplumun dertlerini yakından bilen, ilgilenen, adalet savunucularıdırlar. Bizler de avukatların bu özelliğini halkımız için, toplum yararına kullanacağız. Özellikle toplumun çekirdeği olan aile ve evlatlarımızı titizlikle koruyup, güçlü bir toplum oluşturma yolunda, sivil toplum kuruluşlarıyla her türlü diyalog ve yardımlaşma içinde olacağız” şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —