GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARETLER SÜRÜYOR

GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARETLER SÜRÜYOR

KARAYEL:? TRUMP TÜRKİYE´YE KARŞI DOLARI SİLAH OLARAK KULLANMA GAYRETİ İÇİNDE?

AK Parti milletvekili İsmail Emrah Karayel Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya´ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Milletvekili Karayel, ABD başkanı Trump´un  Türkiye´ye karşı doları bir silah olarak kullanma gayreti içerisinde girdi. Dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ziyaretten duyduğu memniyeti dile getirdi. Altınkaya, TBMM yeni döneminde kayseri milletvekillerini ziyaret ederek meslekteki sorunlara ilişkin dosya sunacaklarını belirtti. özellikle döviz kurlarındaki son dalgalanma sebebiyle hem televizyon yayıncılığı hem de gazete yayıncılığında mali sıkıntıların olduğun dile getirdi.

Ak parti milletvekili İsmail Emrah Karayel´de Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya´ya görevinde başarılar diledi. Karayel,Avrupa birliğiyle olan ilişkilerin sıcak olması önemli, ilişkilerin  ısınmasının özellikle sebebi ABD´nin takındığı tavır Trump´un açıklamalarından sonra Avrupa  birliği liderlerinden gelen olumla açıklamalar bunlarda ilişkilerin ısınması için iyileşmesi için önemli adımlar oldu. Bizde bunları karşılıksız bırakmıyoruz, Avrupa ya karşı benzer tutumlar takınmış olan Trump Türkiye´ye karşı doları bir silah olarak kullanma gayreti içerisinde girdi. Aynı olumsuz tutumu vergilerin yükseltilmesi diye bir çok alanda Türkiye ye karşı sergiledi. Tabi sadece Avrupa ve Türkiye yok bu tavrın karşısında Çin´e Rusya ya aynı tavır sergileniyor. Dolayısıyla bunların hepsini bir arada değerlendirdiğimizde global olarak Trump´a ve ABD´ye karşı rahatsızlık dünyada söz konusu bununda özellikle dile getirilmesi gerekiyor. Son dönemde dolar üzerinden Türkiye karşı gerçekleştirmeye çalışılan operasyonu özellikle vurgulamak istiyorum. Türkiye´yi 15 temmuz da diz çöktüremeyenler şimdi ekonomi üzerinden aynı senaryonun farklı versiyonunu devreye sokmuş durumdalar.



Büyükşehir’den gençlere özel uygulama: ‘Genç Kart Kayseri’

https://kaytvdigital.com/

Çerkes Sürgünü'nü 160. yılında unutmadı

"Bu yıl 28 kilometre yolumuzu asfaltlayacağız"

Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı’ paneli

Melikgazi’de kavşaklar güzelleşiyor

Arıcılığa son 3 yılda 7 milyon TL'lik destek

Melikgazi’den rahat ve konforlu ulaşım için alternatif yol

Talas’ta Necip Fazıl Sergisi

2. Kadın Kooperatifleri Fuarı başlıyor

“19 Mayıs milletimiz ve ülkemiz için gelecek adına atılan tarihi bir adımdır”

“Gençlik Yürüyüşü” Etkinliği gerçekleştirdi

Özel çocuklara "QR kodlu" koruma

"Güçlü Türkiye gençlerimizle gücüne güç katacak"

Başkan Yalçın: “19 Mayıs Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önemli köşe taşlarından biridir”

Kayseri Üniversitesi 6 yaşında