FETÖ/ PDY OPERASYONLARI HIZ KESMİYOR

FETÖ/ PDY OPERASYONLARI HIZ KESMİYOR

ŞİMDİ DE TUSKON´NA OPERASYON DÜZENLENDİ?

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 9 aylık teknik ve fiziki takibin ardından aralarında Kayseri´nin de bulunduğu dört ilde paralel devlet yapılanması iddiası ile TUSKON merkezli eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında ilimizden de bir kişi göz altına alınarak İstanbul´a gönderilirken, TUSKON Başkanı Rızanur Meral İçin Yakalama Kararı çıkartıldığı öğrenildi?
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 9 aylık teknik ve fiziki takibin ardından İstanbul, Kayseri, Konya ve Muğla illerinde paralel devlet yapılanması iddiası ile Tuskon merkezli olarak eş zamanlı operasyon düzenledi. 28 kişinin gözaltına alındığı operasyonda , aralarında TUSKON Başkanı Rızanur Meral´in de yer aldığı 23 kişi için yakalama emri çıkartıldı?
Operasyonda 25 ev ve 2 iş yeri ve bir şirkette arama yapılırken göz altına alınan 28 şahıstan 6´sının kadın olduğu öğrenildi?
Öte yandan operasyonun Kayseri ayağında ise S.K. isimli şahıs İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Anfartalar Mahallesi´nde ki evinde göz altına alınarak İstanbul´a gönderildi?
Hakkında yakalama emri çıkartılan ve kısa adı TUSKON olan Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu Başkanı Rızanur Meral´in yurt dışında olduğu bilgisi ulaşırken, Marifed Başkanı İbrahim Halil Avcı, Fiader Başkanı Çetin Ekincioğlu´nun da aranlar listesinde yer aldıkları kaydedildi?
Şüphelilerin "Himmet" adı altında toplanan yardım paralarını Bank Asya da açılan belirli hesaba yatırdığı iddia edilirken, ayrıca rakip şirket ve firmalarla alakalı bilgileri örgüte sızdırarak örgüt firmalarına avantaj sağladıkları, ?Himmet´ adı altında aldıkları haracı veremeyen bir iş adamının 950 bin liralık dükkanını Esenyurt Tapu Müdürlüğü´nde zorla devraldıkları da kaydedilen iddialar arasında yer aldı?
HABER MERKEZİ?



Yolcu treni ile hemzemin geçitte çarpışan otomobil devrildi: 1 yaralı

Otomobil belediye otobüsüne çarptı: 4 yaralı

Avukata saldıran kadına 14 yıl 14 aya kadar hapis cezası talebi

84 polis ile aranan şahıslara operasyon

Saklandığı yerde yakalandı

Kazada savrulan araç ters döndü: 3 yaralı

Propaganda yapmaktan cezası bulunan şahıs yakalandı

Suç makinesi jandarmadan kaçamadı

4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi:

Motosiklet yayaya çarptı: 1 yaralı

Kayseri'de veterineri şehit edip Ankara'da bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin kullandığı paramotor bulundu

Uygulamadan kaçarak 2 araca çarpan alkollü sürücü yakalandı

Parkta şüpheli çanta paniği

Parkta şüpheli çanta paniği

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı