Tarih: 09.02.2019 17:39

FENERBAHÇE HAKEME, KAYSERİ SONUCA

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´de Kayserispor´un 1-0 kazandığı maçta Fenerbahçe yönetimi maçın hakemine isyan ederken, Kayserispor´da Başkan Erol Bedir ise kısa ve net sonuç değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig´de 21.hafta da Kadir Has Stadı´nda Fenerbahçe´yi konuk eden Kayserispor´da alınan galibiyetin coşkusu yaşanıyor. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte özellikle stat içindeki hoparlörlerden ?mini mini bir kuş konmuştu´ müziğinin yarattığı coşku stat çıkışına da yansıdı. Taraftarların tribünleri terk ederken galibiyeti coşku ile kutladıkları görüldü. Maç sonrasında kanana taraf olarak Kayserispor cephesinde neşe hakim olurken Fenerbahçe´de ise maçın hakemine sitem ve isyan vardı. Maç sonrasında Ali Koç konuşma yapmadan futbolcuların yanına giderken kulüp adına açıklamayı Başkanvekili Semih Özsoy yaptı. Başkanvekili Özsoy, hakemin kararlarını eleştirerek şöyle dedi:

Galibiyetin coşkusunu sakin karşılayan isimlerin başında ise Kulüp Başkanı Erol Bedir geliyordu. Maç sonrası çıkışta mikrofonlara açıklama yapan Başkan Bedir ise şöyle dedi:

Haber: Şevket Tekin


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber




(9 Şubat 2019) FENERBAHÇE HAKEME, KAYSERİ SONUCA
FENER´DE KARARLARA SİTEM, KAYSERİ´DE GALİBİYET COŞKUSU VAR

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —