Tarih: 12.08.2017 16:53

ET YİYEN ÖRÜMCEK KAYSERİ´DE GÖRÜLDÜ

Facebook Twitter Linked-in

Vatandaşların korkulu rüyası haline gelen ´sarı kız´ ve ´sarı Ömer´ lakaplı örümcek Kayseri´de de görüldü. Amatör kameralara yansıyan görüntülerde vatandaşın, evinde yakaladığı ve kavanoza koyduğu örümceğe iki parça et verdiği, örümceğin eti parçalayarak yediği görüldü.
Kocasinan ilçesine bağlı Sancaktepe Mahallesi 4355. Sokak´ta bulunan bir binanın 8. katında ikamet eden Eren Gürpınar isimli vatandaş, farklı günlerde balkondan ve pencereden girdiğini düşündüğü ´sarı kız´ adlı 5 adet örümcek yakaladı. Yakaladığı bir örümceği kavanoza koyan ve içerisine et parçaları atan Gürpınar, örümceğin eti yediği anı amatör kameralara kaydetti.

"İlaçlıyoruz ancak çare olmuyor"
Bu görüntüleri Başbakanlık İletişim Merkezi´ne (BİMER) gönderen ve yetkililer ile iletişime geçen Eren Gürpınar, daha sonra Kocasinan Belediyesi´nden yetkililerin evlerine geldiğini belirterek, "Belediye ilaçlama ekipleri hem binayı hem de evin içerisini ilaçladı ancak bizlere bu böceği öldüren ilacın Türkiye´de olmadığını söylediler. Bizler de 35-50 TL arası olan ilaçlardan alıp, ilaçlıyoruz ancak çaresi olmuyor" dedi.

"Günlerdir uyuyamıyoruz"
En son 2 gün önce öldürdüğünü, eşi ve kızı ile birlikte yaşadığı evde korkudan uyuyamadıklarını söyleyen Gürpınar, "Özellikle akşamları çok tedirgin oluyoruz. Kapıları, pencereleri açamıyoruz. O yüzden hem sıcaktan hem de korkudan uyuyamıyoruz. Canlı yakaladığımız ´sarı Ömer´ isimli bu örümceği kavanoza koyduk. İki parça et attık, eti parçalayarak yedi. Ben şimdiye kadar 5 adet yakaladım, komşularımız da yakalıyorlar. Binaya ne kadar ilaçlı önlem alsak da buna rağmen her gece yakalıyoruz, ilaç fayda etmiyor. Yetkililerin sesimizi duymasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —