Tarih: 08.10.2015 17:24

ESKİ OYUNCUYA TEKNİK TEKLİF

Facebook Twitter Linked-in

   PTT 1. Lig´de Alaaddin Demirözü´nün istifasının ardından arayışlarını sürdüren Kayseri Erciyesspor´da aranan kan eski oyuncuda bulundu. İddialara göre bir dönem Kayseri Erciyesspor forması da giyen Timuçin Bayazıt´a mavi-siyahlı yönetimin teklif götürdüğü belirtildi.
PTT 1. Lig´de Teknik Direktör Alaaddin Demirözü ile yollarını ayıran Kayseri Erciyesspor´da teknik heyet konusundaki arayışlar devam ediyor. Eski teknik patron Mustafa Uğur´a teklif götüren mavi-siyahlı yönetime Uğur´dan olumsuz yanıt gelmesinin ardından rota yine eski bir Kayseri Erciyesspor futbolcusu olan Timuçin Bayazıt´a çevrildi.
ERCİYESSPOR´DA TİMUÇİN SESLERİ
2005-2007 sezonlarında Erciyesspor forması ile 62 maça çıkan ve 2 gol kaydeden Bayazıt, 2011-2012 sezonunda Karşıyaka´yı çalıştırmıştı. O tarihten beri boşta olan Bayazıt ile görüşmelere başlayan mavi-siyahlıların, anlaşma sağlandığı taktirde Bayazıt´ı teknik patron olarak takımın başına getirmesi bekleniliyor.
Bayazıt´ın kariyeri ise şöyle;
Futbola Adana Demirspor altyapısında başladı ve burada profesyonel oldu. A takımda beş sene oynadıktan sonra Sakaryaspor´a transfer oldu. Burada üç sene oynadıktan sonra bir sene de Siirtspor´la oynadı ve ardından Denizlispor´a transfer edildi. Burada iki sezon oynadıktan sonra Malatyaspor´a geçti, fakat sadece bir sezon Malatyaspor´da kaldıkdan sonra tekrar Denizlispor´a geri döndü. Denizlispor´da üç sezon daha oynadı ve ardından Kayseri Erciyesspor´a geçti. Burada iki sezon ve ardından bir sezon da Kartalspor´da oynadıktan sonra aktif futbola veda etti.
Bayazıt´ın teknik direktörlük kariyeri ise şöyle;
Futbola vedasını ardından antrenörlük yapmaya başladı ve Boluspor altyapısında 2009 senesinden itibaren antrenör olarak değişik kademelerde görev aldı. 2011 yılında Karşıyaka´da Altyapı Antrenörü olarak işe başladı. 2011-12 sezonunun devre arasında Karşıyaka´da Teknik Direktörlüğe yükseltildi. 2011-12 sezonu sonunda Karşıyaka ile sözleşmesi biten teknik adam serbest kaldı.
1 kez Türkiye A-2 Milli Futbol Takımı´na davet edilen Timuçin Bayazıt, bu karşılaşmada forma şansı bulamamıştır.



8 EKİM 2015 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —