ERÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANI ALTUN

ERÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANI ALTUN

MELİKGAZİ BELEDİYESİ´NDE

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Fatih Altun Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ´ı ziyaret ederek, belediye-üniversite işbirliği ve ortak projeleri değerlendirerek Mühendislik Fakültesi olarak ortak proje çalışması hakkında bilgi verdi.
Başkan Memduh Büyükkılıç´a Deprem Araştırma Merkezi, Davud El-Kayseri Tasavvuf Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi gibi kurumları Kayseri´ye kazandırmalarından dolayı bilim adına, öğrenciler adına ve eğitim adına teşekkür eden Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Altun, ?Melikgazi Belediyesinin eğitime verdiği önemi biliyoruz. Fakültemize yapmış olduğu deprem araştırma merkezi ile iç Anadolu bölgesinde bir merkez konuma geldik. İnşaat Mühendislerimiz için uygulamalı ders veren nadir üniversiteyiz. Bundan dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca Tarihi eserleri onarıp eğitime ve kültür hizmetine sunması çok önemli bunlar bir belediye için örnek olacak çalışmalardır? dedi.
Melikgazi Belediyesi´nin bilimin öncüsü, bilimin merkezi ve her zaman önünü açan hizmetkârı olduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, ?Toplum dinamiklerini, gelişmeleri ve gelişmişliği ile çağdaş yenilikleri üniversiteler sayesinde gerçekleştirmektedir. Üniversitelerin aktif olması, öğrenci yoğunluğu olması o toplumun geleceğinin güvende olduğunun en büyük kanıtıdır. Kayseri yüzyıllardır bilimin ve araştırmanın merkezi olmuştur. Nitekim Kayseri ´Makar-ı ulema´ şehri olarak bilinmektedir. Son yıllar da üniversite sayısının artması bunu haklı çıkarmaktadır. Belediye olarak Çağırağası Konağını Restore ederek Erciyes Üniversitesinin hizmetine sunduk. Mühendislik Fakültesine Deprem Araştırma Merkezi inşa ederek onların hizmetine sunduk. Melikgazi bilimin öncüsü bilim insanın destekleyicisidir? diye konuştu.
Başkan Memduh Büyükkılıç, Bilim ve Araştırma Merkezi üniversitelerin her türlü ortak proje, etkinlik, çalışma ve oluşumlara açık olduklarını sözlerine ekledi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor