Tarih: 20.03.2017 16:37

ERGÜN BİLEN OSB´YE ADAY

Facebook Twitter Linked-in

 Bilen, önümüzdeki günlerde düzenleyeceği basın toplantısı ile OSB´ye yönelik projelerini kamuoyu ve sanayicilerle paylaşacağını söyledi.
Kayseri 1. Organize Sanayi Bölgesi´nde seçim heyecanı başladı? Mevcut Başkan Tahir Nursaçan´ın yeniden aday olması beklenen OSB´de, ikinci bir liste de adaylık açıklaması yaptı.Kayseri´nin yakından tanıdığı sanayici-iş adamı Ergun Bilen de mayıs ayında yapılacak seçimlerde yönetim kurulu başkanlığına ekibiyle aday olduğunu açıkladı.
Bilen´in konuyla ilgili yaptığı bir cümlelik açımlama şöyle:
?2017 Mayıs ayında yapılması planlanan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi seçimlerine yönetim kurulumuz ile birlikte yönetime talip olduğumuzu kamuoyuna duyurur; adaylığımızın ve OSB seçimlerinin Kayseri sanayisine hayırlı olmasını temenni ederiz..?
OSB başkan adayı Ergun Bilen´in, önümüzdeki günlerde düzenleyeceği basın toplantısı ile OSB´ye yönelik tespit ve projelerini ayrıntılı olarak kamuoyu ile paylaşacak.
Bu arada OSB Başkanı Tahir Nursaçan´ın da yine önümüzdeki günlerde yapacağı bir toplantısı ile adaylığını resmen açıklaması bekleniyor.
HABER: REYHAN ÖZTEMİR



19 MART 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —