Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu; Erenköy Mahallesi, Billur Caddesi ve Büyük Elmalı Caddesi’nde büyük bir çalışmayı tamamladıklarını söyleyerek, bölgenin rahat bir ulaşıma kavuştuğunu söyledi.
Bölgenin ulaşımının rahata kavuşması için büyük bir özveri ile çalıştıklarını söyleyen Başkan Palancıoğlu, “Erenköy Mahallesi Billur Caddesi ve Büyük Elmalı Caddesi’nde büyük bir çalışmayı tamamladık. 1,5 kilometrelik yokuşlu bir alan burası. Özellikle Corona ve depremle birlikte bu bölgelere yoğun bir şekilde konut inşaatları yapılmaya başlandı. Altyapı, doğalgazı, suyu kanalizasyonu, yağmur suyu hattı başta olmak üzere çalışmalar, daha sonrasında asfalt, kaldırım çalışması ve korkuluklarının yapılması gibi büyük bir çalışma tamamlandı. Çok güzel bir hat ortaya çıktı. Şimdi yine yukarıdaki bölümlerde çalışmaların ileri aşaması devam ediyor. Aynı çalışmalar inşallah yapılacak. Deprem sonrasında muazzam bir yatay mimariye, bahçeli evlere dönüş oldu. Bu kapsamda da çalışmalarımız ayrıca devam ediyor. Dolayısıyla Melikgazi Belediyesi olarak bu yatay yapılaşmaya önem veriyoruz. Altınoluk Mahallemizde 120 bahçeli evin olacağı içinde yeşil alanları, bu projemiz etrafında okulu, parkı sosyal donatıları ile ulaşımı kolay çok güzel bir yer olacak. Bahçeli evlerimizin çatısında kendi enerjisini üretecek güneş enerjisi panelleri yer alacak. İnşallah bu tür çalışmalarımız devam edecek. Melikgazi'mizin gelişimi ve refahı için büyük bir özveri ile çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Ay Yıldızlı Türk Bayrağı’na yönelik saldırıyı sert sözlerle kınadı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi KASKİ, merkez ilçelerin içme suyu altyapısını güçlendirmek amacıyla Melikgazi ve Talas’ta 10 yeni sondaj kuyusu açılması için Şubat ayında ihaleye çıkıyor.
Süper Lig’in 19. haftasında RAMS Başakşehir’i konuk edecek olan Kayserispor, kritik karşılaşmanın hazırlıklarına Teknik Direktör Radomir Dalovic yönetiminde start verdi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, TBMM’de yaptığı açıklamalarda Kayseri’ye kazandırılacak tarıma dayalı yeni yatırımlar, Sera OSB projesi ve istihdam hedefleriyle ilgili önemli mesajlar verdi. Detaylar Haberimizde..
Türk Yerel Hizmet-Sen 8. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde Kayseri İl Temsilcisi Cüneyt Doğan, Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Yemliha Mahallesi’nde planlanan yeni sağlık yatırımı için tahsis edilen arsada incelemelerde bulunarak proje süreci hakkında bilgi aldı.
Develi Gazi Mahallesi’nin eski belediye başkanlarından, “Hüseyin Hoca” olarak tanınan Hüseyin Arslan’ın vefatı ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Nusaybin’de Türk Bayrağına yönelik saldırıya sert sözlerle tepki göstererek, “Bayrağımıza uzanan her hain el bilsin ki o sadece bir kumaş değildir” dedi.
Gram altın yatırımcısını heyecanlandıran açıklama geldi. Ekonomist İslam Memiş, küresel belirsizliklerin artması halinde gram altında sürpriz seviyelerin konuşulabileceğini belirterek, “10 bin TL ihtimali masada” dedi.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kazandırılacak 800 yataklı yeni hastanenin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Kayseri’de polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda, FETÖ/PDY üyesi olduğu ve ByLock kullandığı tespit edilen, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç emniyet müdürü yakalandı.
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...