Tarih: 30.07.2015 17:46

ERCİYESSPOR´DA ŞOK AYRILIK

Facebook Twitter Linked-in

Necati Ateş, Kayseri Erciyesspor´dan ayrıldı. PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor´un forvet oyuncusu Necati Ateş´in menajeri Haluk Canatar, 35 yaşındaki eski milli futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesini tek taraflı feshettiğini söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor´un forvet oyuncusu Necati Ateş´in menajeri Haluk Canatar, 35 yaşındaki eski milli futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesini tek taraflı feshettiğini söyledi.

Ateş´in Menajeri Canatar yaptığı açıklamada, "Necati Ateş´in, alacakları süresinde ödenmediği için Kayseri Erciyesspor ile olan sözleşmesini tek taraflı feshettiğini" belirtti. Necati´nin noter aracılığıyla ihtarname çektiğini kaydeden Canatar, futbolcunun, arkadaşları ve kulüp çalışanlarıyla vedalaşarak tesisleri terk ettiğini bildirdi.

2003-2006 yıllarında A milli takım formasını 19 kez giyen Necati, Kayseri Erciyesspor´dan önce Altay, Aydınspor, Adanaspor, Galatasaray, Ankaraspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Real Sociedad, Antalyaspor ve Eskişehirspor kulüplerinde oynadı.



30 TEMMUZ 2015 HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —