Tarih: 28.07.2015 18:30

ERCİYESSPOR´DA BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

Erciyesspor´un genç yıldızı Oğulcan Çağlayan´ın Olympiakos´a transfer olmasının ardından gözler Erciyesspor yönetimine çevrildi. Bilindiği üzere Erciyesspor´un transfer politikası bu transfer sonrası belli olacaktı. Şimdi ise, Spor Kamuoyu Erciyesspor´da  neler olacak merakla beklemeye başladı.

Küme düşen Mavi-Siyahlılar´ın gelecek vaadeden oyuncusunun adı Galatasaray, Beşiktaş ve Aston Villa ile anılıyordu. Ancak hızlı davranan takım Yunan şampiyonu Olympiakos oldu. Erciyesspor Yönetimi´yle bir süredir bu konuda görüşme halinde olan Olympiakos´un 2 milyon Euro üzerinden anlaşmaya vardığı öğrenilirken Oğulcan´ın da hafta sonuna kadar imza atması bekleniyor.

Bu transfer sonrası bütün gözler Erciyesspor Kulüp Başkanı ve yönetimine çevrildi. Geri bıraktığımız birkaç hafta önce, Erciyesspor´da transfer çalışmalarının Oğulcan´ın transferi bittikten sonra belli olacağı iddia edilmişti.

Mavi-Siyahlılar, transfer sezonu açıldığından beri hiçbir girişimde bulunmadı. Sebebi ise, Başka Ziya Eren´in gelmeyişi olarak gösterilmişti. Başkan Eren´in yaptığı açıklamaların da ? Genç oyunculardan oluşan bir takım kuracağım´ demişti. Bu süreçten sonra neler yaşanır? Başka Eren hangi girişimler bulunur? Kayseri Spor Kamuoyu sabırsızlıkla bekliyor. Kayseri Erciyessporlu taraftarlar da Başkan Eren´in biran önce takımın başına dönmesini bekliyor.



28 TEMMUZ 2015 HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —