Spor Toto 2. Lig´de istatistik olarak bir basamak daha iyileşen Kayseri Erciyesspor, Tokatspor karşısında aldığı 1 puan ile az da olsa moral kazanmış durumda. Taraftar ise takıma ve kulübe sahip çıkarak sosyal medya üzerinden mavi-siyahlı takımı öven mesaj yayımladı.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup´ta mücadele eden Kayseri Erciyesspor, 7.haftada ilk puanını beraberlikle alırken, istatistik konusunda da bir basamak yukarı çıktı. Puan alamayan tek takım olma özelliğini geride bırakan Erciyesspor, şimdide galibiyetsiz takımlar arasına yerleşti. 1.Lig´de Ümraniyespor, 2.Lig´de Tokatspor ve Kayseri Erciyesspor ile 3.Lig´de Maltepespor henüz galibiyet sevinci yaşayamayan takımlar oldular.
Sezonda en genç ve en tecrübesiz takım olarak dikkat çeken Erciyesspor, ayrıca elektrik, doğalgaz ve su kesintileri ile de futbolcularına tesis imkanı sunamayan tek kulüp oldu. Erciyesspor´u Tokatspor izledi. Tokatspor´un da elektrik kesintileri kulübü sıkıntıya soktu.
Erciyesspor´un 1-1´lik skor ile ayrıldığı Tokatspor maçını izleyen taraftarlar ise sosyal medya üzerinden anlamlı mesaj yayımladılar. Takıma ve futbolculara yönelik olarak yayımlanan mesajda ?Erciyesspor taraftarıyla ve futbolcusuyla, hiç kimseye benzemez, kim demişse iyi demiş. Hangi futbol takımının futbolcuları doğalgazı kesik tesislerde yemek yiyemeden idman yapıyor? Hangi futbol takımının taraftarı, takımı 10 bile yese futbolcularını bizim gibi bağrına basıyor? Bizler, kim Erciyesspor için kılını kımıldattıysa daima ?Allah razı olsun´ dedik, hala da deriz. Diyeceğiz de. Taraftarlar olarak tek dileğimiz, içinde futbol sevgisi olan vicdanlı gerçek bir Erciyessporlu başkana kavuşmak ve kulübümüzün varlığını devam ettirmesi. Böyle bir dönemde Erciyesspor´u hala inatla sahiplenen maddi-manevi destekleyen her kim varsa Allah muradına erdirsin? denildi.
(SPOR SERVİSİ)
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Ay Yıldızlı Türk Bayrağı’na yönelik saldırıyı sert sözlerle kınadı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi KASKİ, merkez ilçelerin içme suyu altyapısını güçlendirmek amacıyla Melikgazi ve Talas’ta 10 yeni sondaj kuyusu açılması için Şubat ayında ihaleye çıkıyor.
Süper Lig’in 19. haftasında RAMS Başakşehir’i konuk edecek olan Kayserispor, kritik karşılaşmanın hazırlıklarına Teknik Direktör Radomir Dalovic yönetiminde start verdi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, TBMM’de yaptığı açıklamalarda Kayseri’ye kazandırılacak tarıma dayalı yeni yatırımlar, Sera OSB projesi ve istihdam hedefleriyle ilgili önemli mesajlar verdi. Detaylar Haberimizde..
Türk Yerel Hizmet-Sen 8. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde Kayseri İl Temsilcisi Cüneyt Doğan, Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Yemliha Mahallesi’nde planlanan yeni sağlık yatırımı için tahsis edilen arsada incelemelerde bulunarak proje süreci hakkında bilgi aldı.
Develi Gazi Mahallesi’nin eski belediye başkanlarından, “Hüseyin Hoca” olarak tanınan Hüseyin Arslan’ın vefatı ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Nusaybin’de Türk Bayrağına yönelik saldırıya sert sözlerle tepki göstererek, “Bayrağımıza uzanan her hain el bilsin ki o sadece bir kumaş değildir” dedi.
Gram altın yatırımcısını heyecanlandıran açıklama geldi. Ekonomist İslam Memiş, küresel belirsizliklerin artması halinde gram altında sürpriz seviyelerin konuşulabileceğini belirterek, “10 bin TL ihtimali masada” dedi.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kazandırılacak 800 yataklı yeni hastanenin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Kayseri’de polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda, FETÖ/PDY üyesi olduğu ve ByLock kullandığı tespit edilen, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç emniyet müdürü yakalandı.
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...