Tarih: 18.08.2017 14:56

ERCİYESSPOR´DA MUHALİF KANATTAN SEZON AÇIKLAMASI

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Erciyesspor´da sezon başlamasına kısa bir süre kala muhalif kanattan açıklama geldi. Muhalifler adına açıklama yapan Yaşar Çalışır, ?Lig başlamadan sezon hazırlıklarını tamamlamaya çalışacağız´ dedi.

Erciyesspor As Başkanı Yaşar Çalışır ve Mali İşlerden Sorumlu Ahmet Demir, Gazeteciler Cemiyeti´nde basın mensupları ile bir araya geldi. Mavi-siyahlı ekipte yaşananları anlatan As Başkan Çalışır, lig başlayana kadar sezon hazırlıklarını tamamlayacaklarını açıkladı.

Basın toplantısında söz alan Mali İşlerden Sorumlu Ahmet Demir, şunları söyledi: ?Takımı toparlamak için mücadele ediyoruz. Şuan ki hedefimiz takımı maçlara çıkarmak ama farklı bir durum olursa da 10-15 gün içerisinde her şey netleşmiş olacak. İmza yetkimiz olmadığı için biz, geç kaldık.?

As Başkan Yaşar Çalışır ise şunları söyledi: ?İngiltere´den gelen teknik direktör ilk geldiğinde uğraşsaydık, şimdiye takımı kurmuştuk. Şampiyon olacak takım oluşturmaksak, bizlere zaten burada kalmayı düşünmüyoruz. Elimizden geleni yapacağız.?

Haber: Mustafa Gürbüz


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber




(18 Ağustos 2017) ERCİYESSPOR´DA MUHALİF KANATTAN SEZON AÇIKLAMASI
ÇALIŞIR, ?SEZON HAZIRLIKLARINI LİG BAŞLAMADAN TAMAMLAYACAĞIZ?

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —