ERCİYES´E HAYRAN KALDILAR

ERCİYES´E HAYRAN KALDILAR

"ERCİYES, ŞEHRE PRESTİJ KAZANDIRIYOR"

Büyükşehir Belediyesi´nin yatırımlarıyla dünya standartlarında kış turizm merkezi haline gelen Erciyes, gören herkesi kendisine hayran bıraktırıyor. Erciyes´e gelen ünlü isimler pistleri ve tesisleri muhteşem şeklinde nitelendirerek, Erciyes´in cennet gibi bir yer olduğunu dile getiriyorlar.
Her geçen hafta Türkiye ve dünyanın ilgisini çeken ve rekorları kıran Erciyes, farklı etkinliklerle ünlü isimleri de ağırlıyor. Hafta sonu Jump Freeze etkinliğine jüri olarak katılan ünlü isimler Erciyes´e hayran kaldılar.
Kendi alanlarında çok başarılı olan ünlü isimler Erciyes´le ilgili şu görüşleri dile getirdiler:
"ERCİYES, ŞEHRE PRESTİJ KAZANDIRIYOR"
Simge Fıstıkoğlu (NTV Sunucusu): "Etkinlik çok eğlenceli. İlk kez katıldım ve çok eğlendim. Erciyes´te pistleri çok beğendim. Kayseri´ye uluslararası standartlarda pist kazandırılmış. Bu vizyon, kayak sporu ve turizm açısından çok önemli. Şehre prestij kazandırıyor. Kayseri önümüzdeki yıllarda kayak severler için ilk tercih olacaktır."
"KAYAK İÇİN MUHTEŞEM BİR YER"
Şahika Ercümen (Rekortmen Serbest Dalışçı): "Erciyes son iki yılda çok daha fazla hareketlendi. Burada üst standartlarda bir tesis var. Kayak için muhteşem bir yer. Daha önce gelmiştim, gelmeye de devam edeceğim."
"BEN DE KAYSERİLİ OLDUM"
Çiçek Güney (Türkiye Snowboard Şampiyonu): "Uzun zamandır buradayım. Neredeyse Kayserili oldum diyebilirim. Bir kayak merkezi için bu kadar büyük bir şehre yakın olmak çok önemli bir özellik."
"ERCİYES´İN ARTILARI ÇOK"
Bilge Öztürk (Milli Kiteboard Sporcusu): "Erciyes, dünyadaki en önemli snowkite pisti olmaya aday. Erciyes´in kayak ve snowboardın dışında böyle bir artısının olması burasının isminin daha fazla duyulmasını sağlayacaktır. Biz de buna katkıda bulunacağız."
"CENNET GİBİ BİR YER"
Atiye (Sanatçı): "Erciyes´e ilk kez geldim. İnanılmaz güzel. Muhteşem, cennet gibi bir yer. Çok güzel olduğunu duydum; ama bu kadar büyük ve uzun pistlerin olduğunu bilmiyordum. Mutlaka kayak yapmak için geleceğim."



İhalelerde 50 milyon 905 bin TL gelir elde etti
Çim alanını 1 günde biçebilen aracı temizlik filosuna kattı
Şeffaf Oda'da 120. buluşma
Esnaf odalarından Özdoğan'a hayırlı olsun ziyareti
"Tarımda iyi bir noktaya geldik"
Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı
“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”
Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek
Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi
KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti
Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü
Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu
Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi
Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor
Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti