Tarih: 29.05.2021 19:45

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ’NE TOPLUMSAL FARKINDALIK ÖDÜLÜ

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye İç Denetim Enstitüsü Erciyes Üniversitesi ‘Aşı Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Merkezi’ni  ‘Toplumsal Farkındalık’ ödülüne layık görüldü.

Türkiye İç Denetim Enstitüsünce 11.çevrimiçi olarak gerçekleştirilen ‘İç Denetim Farkındalık Ödülleri’ kapsamında töreninde ‘Kurumsal Farkındalık’, ‘Akademik Farkındalık’, ‘Toplumsal Farkındalık’, ‘Türkiye İç Denetim Enstitüsü Özel Ödülü’ ve ‘Ali Kamil Uzun Yaşam Boyu Meslek Üstün Hizmet Ödülü’ kategorilerinde başarılı çalışmalar gerçekleştiren 17 ödül sahiplerini buldu.

‘Toplumsal Farkındalık’ ödülüne, COVİD-19’a karşı geliştirdikleri yerli aşının ikinci faz çalışmalarını tamamlayıp, üçüncü faza geçiş yapmış olmaları, bilimin ışığında topluma sağladıkları umut ve verdikleri cesaret nedeniyle Erciyes Üniversitesi Aşı Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi layık görüldü.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış tören sonrası ödüle layık görülen Erciyes Üniversitesi Aşı Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Aykut Özdarendeli ve ekibini tebrik etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —