Tarih: 21.01.2018 13:58

ERCİYES´TE SÖMESTR BEREKETİ

Facebook Twitter Linked-in

Erciyes Kayak Merkezi´nde bulunan otelde müdürlük yapan Aydın Sağlam, yaşanan yoğunluktan turizm işletmecisi olarak mutlu olduklarını söyledi.

Eğitim-öğretim yılının ilk döneminin bitmesi ardından sömestir tatiline giren öğrenciler aileleri ile birlikte Erciyes Kayak Merkezi´nin yolunu tuttu. Erciyes´te sömestir nedeniyle görülen yoğunluk otellerin yüzde 100 doluluk oranına yaklaşmasına neden oldu. Durumdan oldukça memnun olduklarını belirten Erciyes´te bulunan otel müdürü Aydın Sağlam, şöyle dedi:

"Sömestir tatili gayet güzel başladı. Otellerde doluluk oranı yüzde 100´e yaklaştı. Bu senenin en büyük avantajı; sezona erken başlamamız oldu. Erciyes´te yoğun kar var. Dolayısıyla misafirlerimiz hem bu güneşli havanın tadını çıkartıyor hem de kayak pistlerini uzunluğu ile beraber keyfini sürebiliyorlar. Biz işletmeci olarak keyifli ve mutluyuz. Erciyes´e herkesi bekliyoruz. Sömestirde Erciyes´e gelmek isteyen misafirlerimize acele etmelerini öneriyoruz. Çünkü doluluk oranları çok yüksek seviyede bulunuyor. Lütfen rezervasyonlarınızı erkenden yaptırın."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —