ENCÜMEN ÜYELERİNE VEFA

ENCÜMEN ÜYELERİNE VEFA

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, belediye hizmetlerine yönetim boyutuyla katkı sağlayan encümen üyelerine teşekkür ederek plaket verdiklerini söyledi

Başkan Bekir Yıldız, 5393 Sayılı Belediye Kanunu'na göre belediye yönetiminin başkan, meclis ve encümen olmak üzere 3 katmandan oluştuğunu belirterek, Encümen, haftada bir kez toplanarak vatandaşın sorunlarına çözüm bulup, karar veriyor. Encümen'in halk tarafından seçilmiş ve belediye başkanınca atanmış üyeleri var. Encümen'in seçilmiş üyelerini ise Meclis bir yıllığına seçiyor.” dedi.
Bir yıl boyunca vatandaş isteklerine adil ve kalıcı çözümler getirebilmek için Encümen'in çok yoğun çalıştığını vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, Yoğun gayret göstererek çalışan encümen üyesi arkadaşlarımıza hizmetleri için teşekkür etmek ve hatıra amacıyla plaket veriyoruz.” dedi.
Başkan Bekir Yıldız, 29 Mart 2009 Yerel Seçimleriyle göreve başlayıp bir yıl görev yapan encümenin eski üyeleri Kenan Başyazıcıoğlu, Fatih Kaya ve Fatma Dernekli'ye çalışmaları nedeniyle teşekkür ederek, plaket verdi. Encümen üyeleri de konuşmalarında Uyumlu çalıştık, Kayseri'ye hizmet etmek için elimizden geleni yaptık. Görevi devralan arkadaşların her zaman yanında ve destekçisi olacağız. Başkanımıza da vefasından dolayı teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.



TBMM’de gündem oluşturdu

E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim

Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet

"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"

AB hibesiyle güneş enerji santrali

İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi

Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor

Talaslı kursiyerlerden huzurevine ‘Anneler Günü’ ziyareti

İstihdam Fuarına ücretsiz ulaşım desteği

Erciyes gündoğumu büyüledi

Öğretmenler 2 gün iş bırakacak

Yahyalı ilçe sakinleri Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ı bağrına bastı

Tanıtım Fuarı'nda öğrencilerle iç içe

Talas’ta sinek ve haşerata erken önlem

Aspir yağının yeni adresi: Ağırnas

Kapuzbaşı Şelaleleri'ne turistik hamleler