EMEKLİLER YİNE DERTLİ

EMEKLİLER YİNE DERTLİ

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Kazım Büyükbahçeci düzenlediği basın toplantısında İntibak Yasası için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. Geçinemeyip mecbur kaldıkları için çalışan emekli arkadaşlarımızın aylıklarından kes

Geçen hafta Meclis Komisyonlarında görüşülüp yasalaşan İntibak Yasası'ndan dolayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı Faruk Çelik ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a katılarından dolayı teşekkür eden Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Kazım Büyükbahçeci, Muayene katkı paylarının kaldırılmasını söyledi.

Geçinemeyip mecbur kaldıkları için çalışan emekli arkadaşlarımızın aylıklarından kesilen Sosyal Güvenlik Destek Primi kaldırılmasını talep ediyoruz” diye konuşan Büyükbahçeci,”Muayene katkı paylarının kaldırılmasını talep diyoruz. Bütün emeklilerimiz için ödedikleri prim gün sayısına göre günün koşullarını içeren bir taban aylığı belirlenmesini talep ediyoruz” dedi.


2013 Ocak ayında ödenmesi ön görülen intibak farklarının biran önce ödenmesini beklediklerini hatırlatan Başkan Kazım Büyükbahçeci, Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği olarak yaşanan süreçte büyük mücadeleler verdiklerini ifade etti.

Çalışma Bakanı Faruk Çelik ile yasanın geçmesi için sürekli birebir görüşmeler yaptıklarını ve emeklilerin taleplerini ilettiklerini ifade eden Büyükbahçeci Bu çalışmalarımız sürekli devam edecektir. Emeklilerimiz için elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız. Emeklilerimiz Düvenönündeki Dernek Binamıza uğrayarak yaklaşık olarak intibak yasasından alacağı farkı öğrenebilirler. Emeklilerimiz Derneğimize uğrayarak her türlü konuda bilgi alışverişi yapabilirler. Bu vesile ile 8 Mart Kadınlar Gününü kutluyorum. Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği olarak emeklilerimize sağlık sıhhat ve iyi günler diliyoruz” dedi.



Öğretmenler 2 gün iş bırakacak
Yahyalı ilçe sakinleri Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ı bağrına bastı
Tanıtım Fuarı'nda öğrencilerle iç içe
Talas’ta sinek ve haşerata erken önlem
Aspir yağının yeni adresi: Ağırnas
Kapuzbaşı Şelaleleri'ne turistik hamleler
İhalelerde 50 milyon 905 bin TL gelir elde etti
Çim alanını 1 günde biçebilen aracı temizlik filosuna kattı
Şeffaf Oda'da 120. buluşma
Esnaf odalarından Özdoğan'a hayırlı olsun ziyareti
"Tarımda iyi bir noktaya geldik"
Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı
“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”
Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek
Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi