Buğra Türkseven'in yaşadığı olay, elektronik sigaraların potansiyel tehlikelerini bir kez daha gözler önüne seriyor.
Buğra, Sivas'ta otobüs durağında elektronik sigarasını içmek istediği sırada sigaranın patlaması sonucu yüzünde ve vücudunda birinci ve ikinci derece yanıklar oluştu.
Çevredeki vatandaşların yardımıyla yangın söndürülerek hastaneye kaldırıldı. Numune Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Gündüz Akgöl, Buğra'nın tedavisinin yanık ünitesinde devam ettiğini ve durumunun stabil olduğunu belirtti.

Dr. Akgöl, elektronik sigaraların son dönemde yaygınlaştığını ancak potansiyel risklerinin yeterince bilinmediğini vurguladı. Elektronik sigaraların içindeki pilin ısınarak patlama riskinin bulunduğunu ve bu tür kazaların ciddi sonuçlar doğurabileceğini ifade etti.
Daha önce Amerika'da bir kişinin elektronik sigara patlaması sonucu hayatını kaybettiğini ve Konya'da bir kişinin görme kaybı yaşadığını örnek gösterdi.
Buğra Türkseven, yaşadığı acı tecrübeyi paylaşarak kimseye elektronik sigara kullanmayı önermediğini söyledi. Babaanne Semiha Türkseven ise bu tür olayların önüne geçmek için elektronik sigaraların yasaklanması ve toplatılması gerektiğini savundu.
Resmi Gazete’de yayımlanan kararlarla Ankara kulisleri hareketlendi. Görevden affını isteyen bakanların ardından iki önemli koltuk yeni isimlere teslim edildi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen panelde dijitalleşme, veri güvenliği ve dijital egemenlik konularının çok boyutlu şekilde ele alındığını belirtti.
AK Parti Hacılar İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na Derya Baktır atandı
Develi-Yahyalı Süt Üreticileri Birliği'nde yapılan Seçimli Genel Kurul tamamlanırken, yeni başkan Nazif Hodul seçildi.
Kayseri'de suça sürüklenen çocuklara yönelik çalışmalar değerlendirildi.
AK Parti Tomarza İlçe Başkanı Turgut Koç teşkilatı ile birlikte TBMM’de AK Parti Kayseri Milletvekillerini ziyaret ederek, Tomarza ilçesine yapılacak hizmetler hakkında istişarelerde bulundu.
İsmail Özdemir şeker fabrikalarının sorunları hakkında soru önergesi verdi. İşte detaylar...
Hulusi Akar mecliste şehit yakınlarını ağırladı, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Kayseri'de dış görünüşü nedeniyle Jeffrey Epstein'e benzetilen Rıfat Özdemir, maruz kaldığı baskıdan dolayı şehri terk etti.
Kayseri’nin Hacılar ilçesinde, sağanak yağış sonrası metruk bir ev yıkıldı.
Forkliftle kuyumcu dükkanını soyan hırsız, eşekle olay yerinden kaçmış
AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu’nun CHP’li belediyelerin deprem bölgesine gönderdiği yardımlarla ilgili sözlerine CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç’ten tepki geldi. İşte Detaylar...
Kayseri'nin Talas ilçesinde apartman görevlisini bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle ilk kez hakim karşısına sanık savunmasında bakın ne dedi? Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de psikolojik bunalım yaşadığı öne sürülen bir kişi, ekiplerin zamanında müdahalesiyle hayata tutundu.