Tarih: 26.06.2019 18:30

EĞİTİMİN DE MERKEZİ

Facebook Twitter Linked-in

Milli Eğitim Bakanlığı´nın yaz döneminde öğretmenlerin okul dışı öğrenme ortamlarından yararlanmalarını istemesi üzerine Kayseri Bilim Merkezi eğitimcilerin uğrak mekanı oldu. Yaz döneminde Bilim Merkezi´ni yaklaşık 3 bin öğretmen ziyaret edecek ve eğitim alacak.

Anadolu´nun bilim merkezi olan Kayseri Bilim Merkezi sadece bilimin değil eğitimin de merkezi oluyor. Kayseri´nin şehir merkezinde ve ilçelerde görev yapan öğretmenler yaz dönemindeki eğitim programları kapsamında gruplar halinde Kayseri Bilim Merkezi´ni ziyaret ediyorlar.

Öğretmenler, hayatımızdaki bilimsel gelişmeleri uygulamalı olarak görme şansı buluyorlar. Bilim Merkezi´ni gezen öğretmenlere Türkiye´nin en büyük gök evi olan planetaryumla ilgili de eğitim veriliyor.

Bilim Merkezi´nin Kayseri açısından çok önemli olduğunu söyleyen Erbosan Ortaokulu Müdür Yardımcısı Hüseyin Özdamar, Bilim Merkezi´ni tanıma fırsatı buldukları için çok mutlu olduğunu belirtti. Özdamar, Bilim Merkezi´nin öğretmenleri, öğrencileri ve halkı bilime teşvik ettiğini kaydetti.

Bilim Merkezi´nin yararını vurgulayan Servet Akaydın Ortaokulu Fen Bilgisi Öğretmeni Gamze Özen de aldıkları eğitimin öğretmenlere çok fazla katkı sağlayacağını dile getirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —