DÜRÜST ESNAF

DÜRÜST ESNAF

BULDUĞU PARANIN SAHİBİNİ ARIYOR

Yeni Sanayii´de oto kurtarma işi yaparak hayatını kazanan Ahmet Çetiner isimli esnaf Şehit Miralay Nazımbey Bulvarı üzerinde birkaç gün önce bulduğu yüklü miktardaki para´nın sahibini arıyor. Bulduğu parayı sahibine ulaştırmaya çalışan Çetiner ?Bir an evvel paranın sahibini bulup bu sorumluluktan kurtulmak istiyorum? diye konuşup teslimatı polis nezaretinde gerçekleştireceğini de sözlerine ekledi?
Birkaç gün önce bulduğu yüklü paranın sahibini arayan ve oto kurtarma esnafı Ahmet Çetiner haber ekibimiz yaptığı değerlendirmede konuyu Emniyet Müdürlüğüne ve semt karakoluna bildirdiğini belirterek ?Gerçek sahibi olduğuna emin olduğumuz kişiye teslimatı polis gözetiminde yapacağız ? diye konuştu?
Çetiner sözlerinin devamında parayı bulduğu yere yakın bölge karakolunada haber vermesine rağmen henüz kimsenin müracaat etmediğini vurgulayarak şunları kaydetti? ?Parayı iki gün önce Şehit Miralay Nazımbey Bulvarı´nda buldum. Oradaki karakola ve 155 polis imdat merkezine gerekli bilgileri verdim. Ancak henüz daha arayıp soran olmadı. Bu paranın gerçek sahibine ulaşması için elimden geleni yapacağım. Tabi bu arada paranın asıl sahibine ulaşmak için bazı sorularımıza da cevap vermesigerekecek mesela paranın miktarı, nerde kaybettiği gibi?
Çetiner sözlerinin sonunda ? Lütfen paranın gerçek sahibi olmayan kişiler müracaat etmesin. Ayrıca para yüklü miktarda olduğu için miktarını açıklamıyorum? ifadesini kullanarak kötü niyetli insanların boşa çaba harcamamaları konusunda uyardı?
HABER : SÜLEYMAN ERDOĞAN



Başkan Yalçın: “19 Mayıs Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önemli köşe taşlarından biridir”
Kayseri Üniversitesi 6 yaşında
Başkan Özdoğan: “Hacılar’da mozzarella peyniri üretilecek”
Başkan Yalçın’ın tarihi adımı ses getirdi
"Müzelerimiz 18 Mayıs'ta ücretsiz gezilebilecek"
Başkan Çolakbayrakdar’dan KOCAFEST'e davet
Melikgazi Belediyesi’nden nitelikli kurban pazar yerleri
“Eğitimlerle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunuyoruz”
Başkan Büyükkılıç'a "SGK Haftası" ziyareti
Ulaşım AŞ'den yerli üretim ile yüzde 83'lük tasarruf
Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Aydın’ı ağırladı
Başkan Büyükkılıç, dev istihdam fuarını ziyaret etti
Talas Belediyesi'nde vergi mesaisi
Kayseri’de havalar ısınacak
Kayseri Kariyer Merkezi Projesi ile 5 bin 757 kişi iş buldu