Tarih: 26.03.2019 17:50

DERE MAHALLESİ MUHTAR ADAYI BEŞTEPE,

Facebook Twitter Linked-in

Erkilet Dere Mahallesi muhtar adayı Duran Beştepe, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Beştepe, ?Mahallemizin eksiklerini biliyoruz özellikle mahallemizde sağlık ocağı sorunu var göreve geldiğimiz takdirde tüm sorunlar için mücadele edeceğim? dedi.

Erkilet Dere Mahallesi muhtar adayı Duran Beştepe, 3 bin hane halkı ile görüşmesi olduğunu seçim çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Mahallenin sorunlarını iyi bildiğini belirten Beştepe, ?Özellikle mahallemizde sağlık ocağı sorunu var, göreve geldiğimiz takdirde tüm sorunlar için mücadele edeceğim? dedi.

Beştepe şöyle konuştu;

?Vatandaşın bize karşı ilgisi oldukça iyi ,daha önceki memuriyet hayatımdan dolayı şahsıma karşı bir güven söz konusu. Özellikle mahallemizde sağlık ocağı eksikliği söz konusu göreve gelmemiz halinde başta sağlık ocağı sorunu ve polis memuru arkadaşlarımızın bankamatik ihtiyacı söz konusu tüm bu sorunları gidermek için çalışacağım. Tüm mahalle halkıyla görüşmemiz tamamlandı vatandaşların sorunlarını not aldık, gerek belediye başkanları gerekse kamu kurumu yetkilileriyle de istişare halindeyiz kısmet olurda göreve gelirsek tüm vatandaşlarımızın sorununa çözüm arayacağız.?

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(26 Mart 2019) DERE MAHALLESİ MUHTAR ADAYI BEŞTEPE,
?VATANDAŞA HİZMET İÇİN VARIZ?

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —