Tarih: 09.10.2015 17:37

DEMOKRAT PARTİ KAYSERİ İL BAŞKANI İSMET ÖZBAKKAL:

Facebook Twitter Linked-in

   Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, 1 Kasım seçimlerine 3 hafta olduğunu ama seçmenin kafasının karışık olduğunu söyledi.
"Seçmende sandığa gitmekte isteksiz ve yorgun. Aşağı yukarı 7 Haziran seçimlerine yakın sonuç çıkacak. 1 Kasım sonrası Türkiye´de konjonktürel değişiklik bekliyor. Bu durum Türkiye de yeniden siyaset yapılanması, yeni bir anlayış, yeniden lider arayışı oluşumu demektir" diyen Özbakkal, "Ülkemizdeki istikrarsızlık böyle devam ederse, inanın Türkiye´yi de zayıflatıp, parçalanması için, dış güçler ellerinden geleni yapacaktır. Orta Doğu´da savaş daha da kızışacak ve ülkeler Suriye başta olmak üzere, Irak, Filistin, Ürdün, Lübnan bölgelerine de sıçrayacaktır. Türkiye de bundan nasibini alacaktır" ifadesinde bulunarak açıklamasını şu şekilde sürdürdü:
"3.dünya savaşı belki bütün dünyayı kapsamayacak, lakin Orta Doğu´yu kasıp kavuracaktır. Müslüman´ım diye geçinen ülkeler, batının sömürgesi olma durumuna geleceklerdir. Çin ve Japonya´da devreye girerse, işte o zaman olayın niteliği değişir ve savaşın alanı da büyür. Afganistan yıllardır kendine gelemedi. Pakistan´da da teröristler kol geziyor. Ülkemizde eksik olan Demokrat parti anlayışı. Mutlaka TBMM girmeli. Cenabı hak tüm islam aleminin yar ve yardımcısı olsun."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —