Çopuroğlu: “Cumhurbaşkanımız 52 milyarlık yatırımı hizmete açacak”

Çopuroğlu: “Cumhurbaşkanımız 52 milyarlık yatırımı hizmete açacak”

Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu haber Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Temmuz Cumartesi günü ilimize yapacağı ziyarete dair haber ekibimize yaptığı değerlendirmede uzun zamandır bu ziyaret için hazırlandıklarını vurgulayarak “Cumhurbaşkanımız 52 milyarlık yatırımı hizmete açacak” değerlendirmesinde bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu haber Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Temmuz Cumartesi günü ilimize yapacağı ziyarete dair haber ekibimize yaptığı değerlendirmede zamandır bu ziyaret için hazırlandıklarını vurgulayıp, hazırlıkların devam etiğini belirterek  şu bilgileri paylaştı “Uzun bir süredir Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırlamak için bekliyorduk.  21 ay önce il kongremize teşrif etmişlerdi. Sonrasında pandemiyi yoğun yaşamamız, kış aylarını geçirmemiz sebebiyle kısmet bugüneymiş. Sayın Cumhurbaşkanımızı kısmet olursa 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 17’de meydan da toplu açılış törenleri için vatandaşlara hitap edecek. Burada hem toplu açılış hem de temel atma törenleri olabileceğini biliyoruz. Kayserimiz için muhteşem bir atmosferde geçmesini arzuluyoruz bu çerçevede çalışıyoruz. Tüm ilçelerimizde şehir merkezimizde kamu kurum kuruluşlarının yaptığı çalışmaları tek tek toplayıp, alt alta yazıp bir kümülatif toplam oluşturmak suretiyle bir skala hazırlandı. Valiliğimizle Büyükşehir’in koordinasyonunda. Tabi yatırım değerleri özel ve kamu yatırımları belediyeler dahil olmak üzere yaklaşık 28 milyar tl’ye ulaşan bir büyüklük var ki bunun oldukça önemli bir büyüklük olduğunu düşünüyoruz. Kısmet olursa yıllardan beri söylenen geldi gelecek, geliyor, olmaz, yapılmayacak, geçiştiriyorlar dedikleri yüksek hızlı trenle alakalı Sayın Cumhurbaşkanımız ve Ulaştırma Bakanımız’ın temelini attığını göreceğimizi murat ediyoruz. Bunları beraber topladığımız zaman yaklaşık değeri 52 milyar tl’ye ulaşan bir büyüklükten bahsediyoruz”

İl Başkanı Çopuroğlu sözlerinin sonunda ilimiz sakinlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın  mitingine davet edip;  Kayseri’nin her konuda Ankara’daki ağırlığını hissettirdiğini ve bundan sonrada hissettirmeye devam edeceğinin altını çizerek şöyle konuştu “ Vatandaşımız her zaman olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımızı bağrına bastı. Şimdiye kadar Kayseri üzerine düşeni yaptı bu seferde yapacağına inanıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Kayseri’yi seviyor biz de eminiz ki Kayseri de Sayın Cumhurbaşkanımızı seviyor hepsini ayrı ayrı davet ediyoruz. “



Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı

“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”

Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek

Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi

KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler