Tarih: 09.09.2019 18:40

ÇOLAKBAYRAKDAR: ?EĞİTİM İÇİN TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER EDİYORUZ?

Facebook Twitter Linked-in

Eğitim alanında örnek projelere imza attıklarını ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, mesajında şunları söyledi; ?Yeni bir eğitim yılına daha başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bundan sonra da eğitim-öğretime olan desteğimiz artarak devam edecek. Biliyoruz ki; 2023 hedefine ulaşmak için en önemli yatırım eğitimden geçiyor. Bu bilinçle geçmişini çok iyi bilen ve geleceği için milli hassasiyetleri yüksek nesiller yetiştireceğiz. Bütün gayretimiz; çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği içindir.?

Başkan Çolakbayrakdar sözlerini, ?Yeni eğitim-öğretim yılının; eğitim camiamıza, öğretmenlerimize ve sevgili yavrularımıza hayırlar getirmesini diliyorum.? diyerek noktaladı.

Öte yandan Kocasinan Belediyesi´nin 2016 yılında Kayseri´de bir ilk olarak başlattığı ?Hijyen ve Dezenfeksiyon Ekibi´ de, öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılına daha temiz, sağlıklı ve hijyenik bir ortamda girmelerini sağlamak için ilçe genelindeki tüm okulları temizledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —