Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan sakinlerine daha hızlı, kaliteli ve çözüm odaklı hizmet vermek adına yeni projeler hazırladıklarını söyledi.
Kocasinan Belediyesi´nin her geçen gün gelişip, değişip yenilendiğini vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, birim müdürleriyle yaptıkları toplantılarda 2016 projelerini masaya yatırıp beyin fırtınası gerçekleştirdiklerini söyledi.
2016 yılında 2015 yılında gerçekleştirdikleri çalışmaları aşarak yeni projeleri hayata geçireceklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, ?Kocasinan sınırlarında yaşayan vatandaşlarımızın hayat standartlarını daha da yükseltmek, insanlarımızın daha mutlu ve daha huzurlu olduğunu görebilmek ve sorunları çözebilmek adına vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmeti her geçen gün arttırarak devam ettirip, yeni hizmetler sunmaya odaklandık. Ulaşımdan, sağlığa, imardan sosyal hayata kadar her alanda hizmet için varız. Daha iyi hizmet için daha yeni projelerle 2016, Kocasinan yılı olacak? dedi.
Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi´nden hizmet alan vatandaşların, taleplerini veya şikayetlerini iletip daha kısa sürede cevap alabilmeleri, sorunlarına hemen çözüm bulabilmeleri ve rutin işlemlerini daha hızlı yapabilmeleri için titiz ve özenli çalıştıklarını belirterek, bu amaçla belediye bünyesinde modern bir çözüm merkezini, hizmete sunmaya hazırlandıklarını vurguladı.
Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katılımıyla bir proje üretim toplantısı gerçekleştiren Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ?Buna modern yönetimde beyin fırtınası deniyor. Sunacağımız hizmetlerin kalitesini, hızını ve verimliliğini daha da artıracak yeni projeler için gayret gösteriyoruz? dedi.
Başkan Çolakbayrakdar, ilerleyen zaman dilimlerinde de Kocasinan Belediyesi´nde beyin fırtınasının devam edeceğini, hizmet odaklı yeni projelerin hayata geçirileceğini belirterek sözlerini tamamladı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de
Soğuk havanın etkisini artırdığı Kayseri’de bir site sakinleri isyan etti. Detaylar Haberimizde...