Tarih: 05.03.2014 09:55

CHP ADAYI ÇİLSAL YER ALTI ÇARŞISI ESNAFINI ZİAYRET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Çilsal, esnaf ziyareti yaptı. CHP Eski il başkanlarından Mehmet Sağıroğlu, Kemal Nakipoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Kıvılcım Akdağ ve yönetiler de esnaf gezisi sırasında eşlik ettiler.                                                             

 

CHP il binası çevresinde ki esnaflardan başlayarak Yeraltı Çarşı Esnafını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çilsal esnafları tek tek  dolaşıp onların sorunlarını dinledi. 

 

Esnafla yaptığı sohbette son günlerde ülkenin en önemli gündem maddesinin yolsuzluk iddiaları olduğunu belirten Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye  Başkan adayı Osman Çilsal, vatandaşların bu haberlerden bıktığını vurgulayarak  şunları kaydetti…   "Ülkede bazı olaylar yaşanıyor operasyonlar düzenleniyor. Adına ‘Yolsuzluk operasyonları’ diyorlar. Ayakkabı kutularından paralar, yatak odalarından para sayma makinaları çıkıyor. Son günlerdeki konuşma kayıtları ise cabası oldu. Eğer bu iddialar doğru ise durum gerçekten çok vahim. Bu olayların biran önce aydınlığa kavuşması suçlu var ise adalet karşısında hesap vermesi gerekli."                    

Artık insanların gerçekleri görmeye başladığını belirten CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Çilsal, iyi niyetlerle verilen oyların geri alınacağını savundu.       




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —