Tarih: 14.06.2017 15:43

Chp Talas Teşkilatı Mensupları

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi Talas ilçe teşkilatı mensupları eski ilçe başkanlarından Mustafa Çalıksoy tarafından tertiplediği ve İl Başkanı Feyzullah Keskin´in de iştirak ettiği iftar yemeğinde bir araya gelerek hasret giderdiler?
Chp Talas İlçesi eski Başkanlarından Mustafa Çalıksoy tarafından tertiplenen ve ilçe binasının önünde gerçekleştirilen iftar yemeğine il Başkanı Feyzullah Keskin, Talas ilçe Başkanı Yalçın Mağden ve partiler iştirak etti.
İftar yemeği öncesinde partilerine hitap eden İlçe Başkanı Yalçın Mağden ?Bugün burada Cumhuriyet Halk Partileri bir arada görmekten mutluluk duydum, eski ilçe başkanımız Mustafa Çalıksoy´a verdiği iftar yemeği için teşekkür ederiz. Amacımız birlik beraberliği sağlamak, bu kapsamda geçtiğimiz seçimde görev alan arkadaşlarımızla iftarda bir araya gelmek istedik. İftar programımıza teşrif ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim ? değerlendirmesinde bulundu?
İlçe başkanın konuşmasının ardından birlikte oruç açan Cumhuriyet Halk Partililer sohbet edip hasret giderme fırsatı yakaladılar?

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN


Video Haber


(14 Haziran 2017) Chp Talas Teşkilatı Mensupları
İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —