Tarih: 16.04.2018 17:17

CHP OTURDU

Facebook Twitter Linked-in

CHP Genel Merkezinin, 81 ilde "OHAL´in kaldırılması ve Türkiye´nin yeniden demokrasiye dönerek normalleşmesi" çağrısı üzerine, yurdun dört bir yanında eylemler ve basın açıklamaları gerçekleştirilirken;  Kayseri İl Başkanlığı da çağrıya uyarak ?OHAL´i protesto etmek amacıyla oturma eylemi gerçekleştirdi?

CHP Genel Merkezi´nin çağrısı üzerine harekete geçen Chp Kayseri İl Yönetimi ve partililer Cumhuriyet Meydanı´nda bir araya gelerek oturma eylemi gerçekleştirdiler?

Protesto eylemi öncesi medya mensuplarına kısa değerlendirmede bulunan İl Başkanı Ümit Özer, ?15 Temmuz askeri darbe girişiminin ardından 20 Temmuz´da ilan edilen OHAL altında gidilen referandum, meşruiyeti olmayan bir rejim değişikliğini ülkemize dayatmıştır. Sivil darbe ortamında, ?Evet´ demenin devletin tüm kurumlarıyla desteklendiği, ?Hayır´ demenin ise adeta yasaklandığı bir dönem yaşanmıştır? iddialarında  bulunarak  bu duruma  tepki göstermek için  meydanlara  çıktıklarını  belirtti?.

 ?Oturma Eylemi ? maksadı ile yaklaşık bir saat Cumhuriyet Meydanı´nda oturan Cumhuriyet Halk Partililer  ?Ohal değil demokrasi istiyoruz? sloganları ile dağıldılar?


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(16 Nisan 2018) CHP OTURDU
CUMHURİYET HALK PARTİSİ OHAL´İN UZATILMASINI PROTESTO ETTİ

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —