Tarih: 22.01.2019 17:05

CHP MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KARAOĞLU,

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi Melikgazi Belediye Başkan adayı Dr. Sema Karaoğlu, Kaytv ? Erciyes Tv ortak yayınında ekranlara gelen ?NEŞTER´ programında   ?Belediyelerin farklı görüşe sahip bir partiye geçmesi, hizmetlerin biraz aksamasına sebep olabiliyor? şeklinde ifadeler kullanan Cumhur İttifakı  Melikgazi Belediye Başkan adayı ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu´na tepki göstererek ?Biz belediyeciliğe halka hizmet için talibiz? ifadesini  kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Melikgazi Belediye Başkan adayı Dr. Sema Karaoğlu yazılı bir açıklama yaparak Kaytv ? Erciyes Tv ortak yayınında ekranlara gelen, Kay ?Grup Haber Müdürü  Ceyhun Üsten´in  hazırlayıp Sunduğu  ?NEŞTER´ programında  ?Belediyelerin farklı görüşe sahip bir partiye geçmesi, hizmetlerin biraz aksamasına sebep olabiliyor? şeklinde ifadeler kullanan  Cumhur  İttifakı  Melikgazi Belediye Başkan adayı ve Talas Belediye  Başkanı  Mustafa Palancıoğlu´na tepki gösterdi.  

Karaoğlu, bu yöndeki sözlerin halkın tercihine saygı duymamak, halka aba altından sopa göstermek olduğunu iddia ederek ?Biz belediyeciliği koltuk, makam, ahbap dost ilişkisi olarak görmüyoruz. Sayın Palancıoğlu´na tavsiyemiz, endişeye kapılmadan varsa projelerini anlatması. Halkın tercihine aba altından sopa göstererek kendince yön vermeye çalışmak doğru bir yol değil? ifadesini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —