Tarih: 01.03.2016 16:33

CHP KURMAYLARI

Facebook Twitter Linked-in

 

Cumhuriyet Halk Partisi, kurultayın ardından yeni tüzük için çalışma başlattı. CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede ?Tüm üyelerimize çağrı yaptık. Mevcut tüzükte eksik gördükleri veya olmasını istedikleri konuları en kısa zamanda il ve ilçe başkanlıklarımıza bildirmelerini istedik? ifadesini kullandı?
İl Başkanlığında oluşturulan tüzük komisyonu üyelerin yeni tüzük ile ilgili görüş ve önerilerini alacak. İlçe ve il başkanlıkları aracılığıyla yapılacak çalışmaların ardından birleştirilecek öneriler CHP Genel Merkezi´ne sunulacak.
CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin yaptığı açıklamada, tüzükte eksik olarak görülen maddelerle ilgili olarak geniş bir çalışma yapacaklarını vurgulayarak ? Tüm üyelerimize çağrı yaptık. Mevcut tüzükte eksik gördükleri veya olmasını istedikleri konuları en kısa zamanda il ve ilçe başkanlıklarımıza bildirmelerini istedik. Bu amaçla oluşturduğumuz komisyona ulaşacak görüş ve önerileri birleştirip genel merkezimize göndereceğiz. Haziran ayında yapılacak tüzük kurultayı ile de daha demokratik ve eksik olmayan yeni tüzüğümüz son şeklini alacak? değerlendirmesinde bulundu?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —