Tarih: 04.10.2015 21:40

CHP KAYSERİ İL ÖRGÜTÜ

Facebook Twitter Linked-in

   Chp Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan, CHP Milletvekili ve 1´inci sıra adayı Çetin Arık ve diğer milletvekili adayları, Medya Grubumuzu ziyaret ederek Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan´a yapılan saldırıyı kınayıp ´Geçmiş olsun´ dileklerini ilettiler?.
İl Başkanı Mustafa Ayan, Kay-Grup Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya´ya çiçek verirken basının demokratik düzen içerisinde çok önemli bir unsur olduğunu vurgulayıp "Toplumumuz insani ve ahlaki açıdan demokrasinin bir nebze yukarıya gitmesini istiyorsa basın özgür olmalıdır" değerlendirmesinde bulundu?
Kay ? Grup Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya´da Ahmet Hakan´a yapılan saldırıyı şiddetle kınadığını belirterek, "Bu saldırı bütün basın camiası, gazetecilere ve basın özgürlüğüne yöneliktir." diye konuştu.
Chp Milletvekili ve 1.sıra vekil adayı Çetin Arık´da haber ekibimize yaptığı değerlendirmede Chp olarak iktidara hazır olduklarını vurgulayarak ?Milletimiz bize teveccüh gösterirse ülkeyi düze çıkarmaya hazırız? değerlendirmesinde bulundu?
HABER : C.USTEN



4 EKİM 2015 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —