Tarih: 21.03.2017 17:27

?BYLOCK´ÇU EĞİTİMCİLERE GÖZALTI

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz aylarda Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Gönüllü Eğitimciler Derneği üyelerine yönelik düzenlenen operasyonda Fetullahçı Terör Örgütü´nce örgüt içi iletişimin sağlanmasında kullanılan ?Bylock´ programını kullandıkları tesbit edilen 25 kişi için çıkartılan gözaltı kararı kapsamında gerçekleştirilen operasyonda 23 kişi yakalandı?
Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından FETÖ/PDY´ ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında daha önce Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Kayseri Gönüllü Eğitimciler Derneği üyesi olan ve ihraç edilen öğretmenlere yönelik olarak operasyon gerçekleştirildi.
FETÖ/PDY terör örgütünün haberleşme programı olan´ Bylock´ programı kullandığı tespit edilen 25 şüpheli için Kayseri ve Bursa´da ortak operasyon yapıldı.
Operasyonlarda 23 şüpheli yakalanırken, 2 şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışmalar sürdürülüyor.
Söz konusu operasyonda yakalanarak haklarında işlem yapılmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü´ne getirilen şüphelilerin listesi şöyle sıralandı:
Adem G., Ahmet G.,Adem S., Ali Osman K.,Bilal Ş., Bülent Ö.,Hasan D.,İlyas Ö.,İsmail E.,İsmail K.,Medeni E., Mehmet G.,Muhammet A. Murat E.,Mustafa A. Nihat B. , Numan K.,Osman A., Özgül S.,Recep G., Sedat K.,Şıhlı M., Tuncay Ş.,Veli B.,Zeki A?


Video Haber


?BYLOCK´ÇU EĞİTİMCİLERE GÖZALTI
23 ŞÜPHELİ YAKALANIRKEN, 2 ŞÜPHELİ FİRAR ETTİ.

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —