BÜYÜKŞEHİR`DE ENGELLİ ZİRVESİ

BÜYÜKŞEHİR`DE ENGELLİ ZİRVESİ

Büyükşehir Belediyesi`nin koordinesinde engelli dernekleri ile bir toplantı yapıldı. Genel Sekreter Mustafa Yalçın başkanlığında yapılan toplantıda, bu toplantıların her ay periyodik bir şekilde yapılması ve engellilerin sorunlarının masaya yatırılarak çö

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın başkanlığında gerçekleştirilen engelliler zirvesine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Naim Dural, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Ali Karcıoğlu, engelli dernekleri ve engelli spor kulüpleri başkan ve yöneticileri katıldı.
Toplantıya katılan dernek başkanları ücretsiz ulaşım başta olmak üzere engellilere yönelik çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi`ne teşekkür etti. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Dermeği Şube Başkanı Ali Yavuz da, engellilerin sorunlarının konuşulması için böyle bir toplantının tertiplenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, bu toplantıları her ay mutad hale getirmek istediklerini söyledi ve bir sonraki toplantının 15 Haziran`da yapılmasına karar verildiğini kaydetti. Bu toplantılarla engellilerin sorunlarının çözümü için önemli mesafeler katedeceklerine inandığını belirten Genel Sekreter Yalçın, toplantıya katılanların engellileri kapsayan öneriler getirmesini istedi.



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı