BÜYÜKKILIÇ’TAN, PROSİNECKİ AÇIKLAMASI

BÜYÜKKILIÇ’TAN, PROSİNECKİ AÇIKLAMASI

HOCAMIZIN ÜCRETİNİ BERNA BAŞKAN ÖDEDİ

KayGrup Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya’nın sorularını yanıtlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor’un yeni teknik direktör Prosinecki hakkında kamuoyunun merak ettiklerini cevapladı. Büyükkılıç, ‘Hocamızın ücretini Berna Gözbaşı ödedi’ dedi.

Süper Lig’de ilk yarı sona erdi. Kayserispor, ilk yarı sonu itibariyle dördüncü teknik direktörü ile anlaşma yaptı. Temsilcimiz, Hırvat teknik adam Prosinecki ile anlaşma sağladı.

Sezon başından bu yana maddi imkânsızlıklarla boğuşan İstikbal Mobilya Kayserispor’da Başkan Berna Gözbaşı, takımın durumunu düzeltmek adını deyim yerindeyse canla başla çalışıyor.

Taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Berna Gözbaşı ve Teknik Direktör Prosinecki hakkında açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, şöyle dedi: “3 Ocak’ta Antalya’da kamp başlayacak. Hocamızla birlikte kampa bizim kazanımızda kaynayacak, 5 oyuncu da gelecek. Hocamız bir nazlı geldi ama hocamızın ücretini de Berna Hanım kendisi ödedi. Berna Hanım, ‘Hoca bende’ dedi. Bu yapılanlar basit şeyler değil. Kimse bir şeyler yapmazken, birileri bedava biletle maça gitmek isterken Berna Gözbaşı, varını yoğunu ortaya koyuyor. Hazır kaynakları sağlıyor. Bu insanlar sadece teşekkür edilir. Yaşadığımız sıkıntıları pozitife aşmamız gerekiyor. Kayseri’ye dair herşey bizim ve hepsine sahip çıkmalıyız.”

Haber: Şevket Tekin



Şampiyon güreşciler gsim’de
Talasgücü’nün gençler bir harika
Spor a.ş’den gençlik bayramına özel
Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!
Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel
Yılmaz ve oyunculardan maça davet
Karagümrük hazırlıkları tamam
Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı
Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de
Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı
2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı
Karagümrük imha planı hazır
Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede
‘11. yeşilay bisiklet turu’
Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı