Büyükkılıç’tan MHP'li başkanlara ziyaret

Büyükkılıç’tan MHP'li başkanlara ziyaret

Büyükkılıç’tan MHP
Güncel 28.06.2024 10:48:00 0

EDİTÖR

sıla

Haberi Sesli Oku

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç; AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte Cumhur İttifakı ortaklarından Özvatan, Sarıoğlan ve Bünyan belediyelerini ziyaret ederek, belediye başkanlarına ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu. 

Başkan Büyükkılıç; 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası da ilçeleri tek tek ziyaret ederek, ilçe başkanları ile hem yatırımları değerlendirip hem de yerel seçimlerde yeniden seçilen ilçe belediye başkanlarına ‘hayırlı olsun’ temennilerinde bulunuyor. 

Kayseri’de ortak akıl ve istişareye özel önem vererek her fırsatta ilçe ziyaretleri ile vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Büyükkılıç, bu çerçevede Cumhur İttifakı ortaklarından Özvatan, Sarıoğlan ve Bünyan ilçelerini ziyaret etti. İlk olarak Özvatan AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Memduh Büyükkılıç, birlik ve beraberlik olgusuna vurgu yaparak şunları söyledi; 

"Her zaman olduğu gibi bizim samimi ve sıcak bir şekilde karşılıyorsunuz. Vermiş olduğunuz desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bizim yegâne başarımızın sırrı birliğimiz, beraberliğimiz, bunu sağladığımızda Cenab-ı Allah bereket verir. Birlik ve beraberlikte bereket var”

Başkan Büyükkılıç; ilçelerin gelişmesinin önemine işaret ederek, “Aynı değerlere sahip, vatanına, milletine, bayrağına, devletine bağlıyız. Önemli olan sizlerin huzuru buranın gelişmesi. Daha güzelini, daha iyisini yapma yönünde de gayret göstermek. Üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız” diye konuştu.

Gurbetçilerin de gelmeye başladıklarını ifade eden Büyükkılıç sözlerine şöyle devam etti; 

"Cenab-ı Allah onlara da kazasız belasız gelmeyi gitmeyi nasip etsin. Gittiğimizde görüyoruz, onların sıcaklığını, onların bize duruşunu, bakışı, kucaklayıcı yaklaşımı, inanın biz mahcup oluyoruz. Yurt dışından ülkemiz bir başka gözüküyor. Yurt dışından buranın kıymeti daha iyi anlaşılıyor. Yurt dışından sağlık alanındaki hizmetimiz çok daha farklı yorumlanıyor olumlu manada”

Başkan Büyükkılıç, memleketin de milletin de, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da kıymetini bilmek gerektiğine işaret etti. Büyükkılıç konuşmasında ayrıca, daha çok hizmet gerçekleştirilmesi noktasında herkesin üzerine düşeni en iyi şekilde yapması gerektiğini de vurguladı. Özvatan AK Parti İlçe Başkanı Erkan Bulut da Başkan Büyükkılıç’a nezaketlerinden dolayı teşekkür etti. 

MHP Özvatan İlçe Teşkilatını da ziyaret eden Büyükkılıç, MHP Özvatan İlçe Başkanı Mehmet Apal ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Başkan Büyükkılıç, ilçe teşkilatı ziyaretinde birlik, beraberlik vurgusu yaparken,Başkan Apal ise şunları söyledi:

 “Rabbim Cumhurbaşkanımıza, Devlet Bey’e ve Cumhur İttifakı’na hayırlı, uzun ömürler versin” 

Başkan Büyükkılıç, daha sonra Fatih Üzüm ve il yönetimi ile birlikte Özvatan Kaymakamı Mine Kurt’u ve Özvatan Belediyesi’ni ziyaret etti. Özvatanlıların düzenledikleri festival dolayısıyla yurt dışında bulunan Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir ile de görüntülü görüşme gerçekleştiren Büyükkılıç, tüm Özvatanlılara sevgi ve selamlarını iletti.

Başkan Büyükkılıç, Özvatan Belediyesi’nde yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkan Vekili Şimşek Özdemir’den bilgiler de aldı. Özvatan’da ilçe sakinleri ile de bir araya gelmeyi ihmal etmeyen Başkan Büyükkılıç, vatandaşları selamlayarak, çay eşliğinde keyifli bir muhabbet gerçekleştirdi.  

Özvatan ziyaretinin ardından Memduh Büyükkılıç,  Fatih Üzüm ve il yönetimi ile birlikte Sarıoğlan ilçesine geçti. Önce AK Parti Sarıoğlan İlçe Başkanı İbrahim Özkurt ve ilçe teşkilatını ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, burada partililerle bir süre sohbet etti. Ardından Sarıoğlan Belediyesi’ni ziyaret eden Büyükkılıç, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım ve belediye çalışanları ile bir araya geldi. 

Başkan Büyükkılıç ayrıca Sarıoğlan’da esnafları da ziyaret ederek hayırlı ve bereketli işler temenni etti.  

Memduh Büyükkılıç, beraberindeki heyet ile birlikte Sarıoğlan ziyareti sonrası son olarak Bünyan ilçesini ziyaret etti.Fatih Üzüm ve il yönetimiyle birlikte Bünyan ziyaretlerine AK Parti İlçe Başkanlığı ile başlayan Başkan Büyükkılıç, İlçe Başkanı Yıldıray Hakkı Koç ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Daha sonra Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Büyükkılıç, misafirperverlikleri için İlçe Başkanı Tevfik Düzen ve ilçe yönetimine teşekkür etti.

Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin’i de ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, burada belediye personeli sıcak, samimi ve sevgiyle karşılandı. Son olarak, Büyükkılıç, Bünyan ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu ve muhtarlarla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. 
                                      

Kayseri-Sivas yolunda zincirleme kaza: 7 yaralı

Kayseri-Sivas Karayolu’nda yolcu otobüsü ile tır çarpıştı. Kazaya müdahale etmek isteyen jandarma astsubaya ise arkadan gelen otomobil çarparken, 4 aracın karıştığı kazada toplam 1’i ağır 7 kişi yaralandı.

Erciyes’te kayak sezonu bitmiyor! İşte nedeni

Erciyes Kayak Merkezi, Türkiye’nin en gelişmiş yapay karlama sistemiyle kar yağışı olmasa da pistlerini açık tutuyor. Saatte 9 bin metreküp kar üreten altyapı sayesinde kayak sezonu ilkbaharın sonlarına kadar sürüyor.

4 bin 500 yıl öncede aynısı yapılıyormuş!

Kültepe Kaniş-Karum kazılarında 4 bin 500 yıl öncesine ait elma, üzüm ve Anadolu’da ilk kez rastlanan kızılcık kurutması bulundu. Buluntuların törenlerde kullanıldığı ve Anadolu botaniğine katkı sunduğu belirtildi.

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? İşte saatlik tahmin raporu (14 Aralık Pazar)

Kayseri'de bugün sisli ve soğuk hava etkisini sürdürecek. Meteoroloji verilerine göre sabah ve gece saatlerinde hava sıcaklığı sıfırın altına yaklaşırken, günün en yüksek sıcaklığı 7 derece olacak. Detaylar Kayseri Haber'de...

Kayseri'de pazar günü semt pazarı nerelerde kurulacak? (14 Aralık Pazar)

Kayseri'de bugün pazar yerleri hangi bölgelerde kurulacak? Ayrıntılar Kayseri Haber'de…

Kocasinan’da öğrencileri sevindiren yeni destek projesi - İmzalar atıldı...

Kocasinan Belediyesi tarafından, öğrencilerin sağlıklı beslenmesi ve eğitimde fırsat eşitliğinin artırılması amacıyla hazırlanan İlkokul ve Ortaokul Öğrencilerine Kahvaltı Desteği Projesi için iş birliği protokolü imzalandı.

Büyükşehir Belediyesi'nden dijital tanıtım atağı...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın liderliğinde akıllı şehircilik vizyonunu bir adım ileri taşıyarak tamamen kendi imkânlarıyla geliştirdiği '360 Kayseri' projesini vatandaşların hizmetine sundu.

ERSİAT SOSYAL SORUMLULUK İÇİN TOPLANDI

Erciyes İstişare ve İş İnsanları Topluluğu (ERSİAT), Kayseri ve Türkiye gündemindeki konularla ilgili istişare toplantılarını sürdürüyor. ERSİAT’ın bu ayki toplantısında şehit ve gazi aileleri ile ihtiyaç sahibi ailelere verilebil

Başkan Hızar'dan gövde gösterisi

Avrupa Kayserili İşverenler Birliği (AKİB) olağanüstü genel kurulunda tek listeyle aday olan Ali Hazar, oyların tamamını alarak seçildi ve kırılması zor bir rekora imza attı. Detaylar Haberimizde...

Kocasinan Şimşekspor'da hakem tepkisi

Kocasinan Şimşekspor Yönetim Kurulu; yaptığı açıklama ile Hakem Samet Armut’un bir daha kendi maçlarında görevlendirilmemesini istedi.

Hasketbol SK'da 15 maçta 32 oyuncu forma giydi

Kayseri Basketbol Büyük Erkekler Ligi'nde 15 maça çıkan Hasketbol Spor Kulübü'nde bu sezon tam 32 oyuncu süre aldı.

Tarih ve sanat TAREM'de hayat buluyor

Talas Belediyesi ve Kayseri Üniversitesi iş birliği ile hayata geçirilen Talas Restorasyon Eğitim Merkezi (TAREM) kursiyerlerinin ortaya koyduğu el emeği eserlerle adeta bir sanat atölyesine dönüştü.

Kaldırıma çarpan otomobil 200 metre savruldu: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, kaldırıma çarptıktan sonra 200 metre savrulup, ağaca çarparak durabildi.

Nurettin Açıkalın: "Bu maçtan 3 puan alabilirdik"

Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, sahalarında ağırladıkları Alanyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Bu maçtan 3 puan alabilirdik. Oyuncularımızın göstermiş olduğu oyunu ve mücadeleyi tebrik ediyorum" dedi.

Kayserispor'un lisanssız oyuncu itirazına TFF'den açıklama!..

U19 PAF Ligi'nde mücadele eden Kayserispor U19 takımının 13. haftada oynadığı ve 2-1 kaybettiği Gaziantep FK müsabakası sonrası rakibin kaçak oyuncu oynattığı iddiasıyla itirazda bulunmuştu. Detaylar Haberimizde...

Baki Ersoy: "Enerjide güçlü Türkiye, her alanda güçlü Türkiye demektir"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarının bütçeleri üzerine yaptığı konuşmada, "Enerjide güçlü Türkiye, her alanda güçlü Türkiye demektir" dedi.