Süper Lig´de sezonun 2.hafta karşılaşmasında Kayserispor deplasmanda Bursaspor´a konuk oldu. Karşılaşma golsüz eşitlikle son bulurken, mücadele sonrasında her iki takımın teknik direktöründen maç yorumları geldi.
Süper Lig´de ilk haftayı galibiyetle tamamlayan Kayserispor, 2.hafta maçında Bursaspor´a konuk oldu. Golsüz eşitlikle sahadan 1 puan ile ayrılan tarafların teknik direktörleri mücadeleyi değerlendirdiler.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ?Belki birçok insan oyundan keyif almadı ama bugün sıcak ve nemli havanın yanına neredeyse toprak haline gelmiş zemin de eklenince futbol oynamak isteyen takımlar için olumsuz bir durum oluştu. 3 puanla başladığımız sezona 1 puan alarak devam etmek güzel. İki hafta sonunda kalemizde gol görmedik. Koşu mesafemiz yukarı çıktı. Topu daha fazla ileriye taşıyıp, daha fazla pozisyon üretmemiz gerekiyor. İkinci yarı topa hakim olduk. Bizim için çok mutlu eden bir maç olmadı ama bugün üzülmedik. Bursa gibi zor bir deplasmandan 1 puanla ayrıldığımız için geleceğe umutla bakabiliyoruz. Sıkıntıları gidermek için zamana ihtiyacımız var. İki hafta sonunda 4 puan bizim için güzel. Bursaspor´u da çok beğendim. Taraftarlar takımı her saniye oyunun içinde tuttular. Biz bunun dezavantajını yaşadık saha içinde. Mücadeleden memnunum. Oyun daha iyi olabilirdi? açıklamasında bulundu.
AYBABA ?OYUNCULARIM ELİNDEN GELENİ YAPIYORLAR?
Beraberlik sonrası düzenlenen basın toplantısına katılan Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, ?İki haftadır sahada oynayan oyuncularımızı kutluyorum. Fazla şeyler yapıp beni bile hayretler içinde bırakıyorlar. İyi takım olmak için uğraşıyoruz. Bireysel görüşmeler yapıyoruz. Geçen seneden gelen baskı ve travma var. Bir şeyleri başarıyoruz. Hepiniz görüyorsunuz. Bazı eksik mevkilerimiz var ama sahada fazla gibiyiz. Bütün oyuncuları kutluyorum. Taraftarımız da bize destek verdi. Katılacak oyuncular ve taraftarımız destek verirse ayağa kalmaya başlayan Bursaspor izletmeye başlayacağız diye düşünüyoruz? dedi.
Kayserispor sezonun 3.haftasına 1 galibiyet ve 1 beraberlik sonucu topladığı 4 puan ile girerken, Bursaspor ise 1 puan ile yoluna devam etti.
Haber: Murat TURP
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de