Tarih: 27.05.2019 17:56

BİK´İN ORAN´A SUNDUĞU PROJE KABUL EDİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Yerel basın işletmelerinde nitelikli personel istihdamının desteklenmesi, bu gazetelerin varlıklarını devam ettirebilmesi, yerel ekonominin gelişebilmesi için hazırlanan projeye Kayseri´de ikamet eden, üniversitelerin İletişim, Hukuk, İİBF, Sağlık ve Sosyal Bilimler Fakülteleri ile iletişimle ilgili ön lisans ve ortaöğretim kurumlarından (lise) mezun olanlarından veya mezuniyetine engel durumu bulunmayanlardan toplam 25 kursiyer eğitime alınacak.

İŞKUR´un İşbaşı Eğitim Programı kapsamında, eğitimlerini bitiren katılımcılara Kayseri´de bulunan basın işletmelerinde çalışma imkânı sağlanacak.

Eğitime katılanlar istihbarat haberciliği, kültür-sanat haberciliği, televizyon haberciliği, politika haberciliği, dijital habercilik, röportaj teknikleri başlıklarda dersler alacaklar. Programın eğitmenleri iletişim fakültesi akademisyenlerinden ve alanında uzman gazetecilerden oluşacak.

Program sonunda katılımcılara BİK-ORAN-İŞKUR tarafından onaylı Yeni Nesil Gazetecilik Eğitim ve İstihdam Programı sertifikası verilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —