Tarih: 14.10.2020 18:53

BELLONA KAYSERİ’DE TRANSFER HAREKETLİLİĞİ

Facebook Twitter Linked-in

Bellona Kayseri Basketbol’da Kylee Shook’un takımdan ayrılmasının ardından transfer hareketliliği yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, uzun forvet için yoğun mesai harcıyor.

Sezon öncesi Amerika’da oynayan 4 oyuncu transfer eden Bellona Kayseri Basketbol, transferlerinden Kylee Shook’tan istediği performansı alamadı ve oyuncu ile yollar ayrıldı.

Sarı-kırmızılı ekip, bu oyuncunun takımdan ayrılması ile birlikte yeni bir transfer için çalışmalara başladı. Geride kalan günlerde 1-2 oyuncuya teklif götüren Bellona Kayseri, istediği sonucu alamadı. Temsilcimiz, gözünü yeniden Amerika’ya çevirdi. Yoğun mesai harcayan sarı-kırmızılı yönetim, Baş Antrenör Ayhan Avcı’nın istediği oyunculardan birini transfer etmek istiyor.

Transfer çalışmalarını ilişkin açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Ahmet Bozbey, şöyle dedi: “Bildiğiniz üzere Kylee Shook ile yollarımızı ayırdık. Bu oyuncunun yerine bir transfer yapmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Amerikalı 1-2 oyuncu ile temastayız. Önümüzdeki günlerde transferi sonlandıracağız.”

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —