Tarih: 29.10.2020 16:03

BELLONA KAYSERİ, ORMAN’I ÇALIŞIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 7.hafta karşılaşmasında Bellona Kayseri Basketbol, Ormanspor’u konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 7.hafta karşılaşmaları, 31 Ekim - 1 Kasım’da oynanacak. 7.hafta karşılaşmasında Bellona Kayseri Basketbol, Ormanspor’u konuk edecek.

Sezonda 6 hafta geride kalırken Bellona Kayseri Basketbol, henüz galibiyetle tanışamadı. Temsilcimiz, 7.haftada oynayacağı Ormanspor karşılaşmasını kazanarak sezonun ilk galibiyetini almak istiyor. Hafta başında bu yana hazırlıklarını sürdüren Bellona Kayseri, Cuma günü yapacağı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayacak ve maç saatini beklemeye başlayacak. Sarı-kırmızılı ekip, 7.hafta öncesinde 12.sırada yer alıyor. Ormanspor ise 7.sırada yer alıyor. Bellona Kayseri-Ormanspor karşılaşması, Youtube üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Bellona Kayseri Basketbol-Ormanspor karşılaşması, 31 Ekim Cumartesi günü Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde oynanacak. Karşılaşma saat 16:00’da başlayacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —