Tarih: 16.02.2019 18:05

BELLONA KAYSERİ BASKET 2´DE 2 YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

Kadınlar Basketbol Süper Ligi´nin 19.hafta karşılaşmasında Bellona Kayseri Basketbol, Canik Belediye´yi konuk etti. Karşılaşma 106-81 Bellona Kayseri Basketbol´un üstünlüğü ile son buldu.

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi´nde oynanan karşılaşmaya Bellona Kayseri Basketbol, Sims, Gamze Takmaz, İbekwe, Ezgi Manlacı ve Ivankovic ilk 5´i ile başladı.

Karşılaşmaya etkili başlayan taraf Canik Belediye olsa da, ilk çeyrek Bellona Kayseri Basketbol´un 21-19 üstünlüğü ile son buldu. İkinci çeyrekte daha etkili olan temsilcimiz devre arasına 42-35 önde girdi. İkinci yarıda ise deyim yerindeyse Bellona Kayseri Basketbol fırtınası esti. Sarı-kırmızılı ekip, üçüncü çeyrekten 72-51 önde ayrıldı. Son çeyrekte de istediği oyunu sahaya yansıtan Bellona Kayseri Basketbol, karşılaşmadan 106-81 galip ayrıldı. Temsilcimiz bu galibiyet ile bu sezon ilk kez üst üste iki kez kazanmış oldu.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi´nin 20.hafta karşılaşmasında Bellona Kayseri Basketbol-Galatasaray´a konuk olacak. Canik Belediye ise Beşiktaş´ı konuk edecek.

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —