Tarih: 14.01.2017 18:09

BELLONA AGÜ, İSTANBUL EKİBİNE ŞANS TANIMADI

Facebook Twitter Linked-in

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi´nin 13.hafta karşılaşmasında, Bellona AGÜ Spor, İstanbul Üniversitesi´ni konuk etti.
Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi´nde oynanan karşılaşmaya Bellona AGÜ, Ann Wauters- Dila Aşkın- Ayşegül Günay- Tanisha Wright ve Jelena Dubjevic ilk beşi ile karşılaşmaya başladı.
Karşılaşmanın ilk çeyreği, her iki takımın birbirine üstünlük sağlama mücadelesi ile geçti. Bu çeyreği 15-12 Bellona AGÜ önde tamamladı. İkinci çeyrekte 20 sayı üreten Bellona AGÜ Spor, devre arasına 35-28 önde giren taraf oldu.
Karşılaşmanın üçüncü çeyreğine de etkili başlayan taraf Bellona AGÜ Spor oldu. Bu çeyrekte 22 sayı üreten Bellona AGÜ Spor, üçüncü çeyreği 57-47´lik skor ile önde tamamladı. Son çeyrekte ise deyim yerindeyse Bellona AGÜ fırtınası esti. Kırmızı-beyazlı ekip, karşılaşmanın son üç dakikasında farkı 15 sayıya kadar yükseltti. Bellona AGÜ Spor, karşılaşmadan 77-66 galip ayrılan taraf oldu.
Bellona AGÜ Spor, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi´nin 14.hafta karşılaşmasında Canik Belediye´yi konuk edecek. İstanbul Üniversitesi ise Adana ASKİ´ye konuk olacak.

haber: Şevket TEKİN



13 OCAK 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —