Tarih: 04.07.2019 16:44

BELEDİYE TABELALARINDA T.C. İBARESİ YER ALMALI

Facebook Twitter Linked-in

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer ve Melikgazi Belediyesi´nin CHP´li meclis üyeleri Melikgazi Belediyesi önünde bir basın açıklaması gerçekleştirerek belediye tabelasında ?T.C.´ ibaresi yer alsın taleplerinin dikkate alınmasını istediler. CHP İl Başkanı Ümit Özer yaptığı basın açıklamasında ?Tabelalara T.C. ibaresini ekleyin biz bunun ekonomik yükünü karşılarız? ifadesini kullandı.

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer ve Melikgazi Belediyesi´nin CHP´li meclis üyeleri Melikgazi Belediyesi önünde bir basın açıklaması gerçekleştirdiler.  İl Başkanı Özer yaptığı değerlendirmede Melikgazi Belediyesi´nin CHP´li meclis üyelerinin belediye tabelasında TC. ibaresi yer alsın yönünde talepte bulunduklarını ancak Başkan Palancıoğlu´nun ekonomik külfet getireceği gerekçesi ile bu talebi reddettiğini iddia ederek ??Tabelalara T.C. ibaresini ekleyin biz bunun ekonomik yükünü karşılarız. Eğer sorun maliyet sorunu ise CHP olarak Türkiye Cumhuriyeti için her türlü bedeli ödemeye hazırız? değerlendirmesinde bulundu.

İl Başkanı Özer sözlerinin sonunda CHP olarak Kayseri´nin sorunlarının çözümü için etkin bir muhalefet çabası içinde olduklarını vurgulayarak ?Kayseri ile ilgili atılan her olumlu adıma destek olacağımız gibi sorunların çözümü için belediye meclislerinde Kayserinin lehie adılar atacağız? diye konuştu?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —