Tarih: 14.01.2014 10:42

BBP BAŞKAN ADAYLARI SAHAYA İNDİ

Facebook Twitter Linked-in

Büyük Birlik Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Saraçoğlu ve Kocasinan Belediye Başkan Adayı İbrahim Özbek seçim çalışmalarına mahalle gezeleriyle başladı.

İlk olarak Yemliha, beldesine giden Büyük Birlik Partililer bölge halkına projelerini anlatarak oy talep ettiler. BBP Kocasinan belediye başkan adayı İbrahim Özbek, bölge halkına hitaben yaptığı konuşmada ”Kocasinan ilçesi çağdaş modern ve sosyal ve yaşanabilir olmalıdır. Kocasinan yeni fikirleri olan genç ve dinamik kadroların çalışmalarıyla nefes alan metropol bir ilçe kavuşmalıyız. BBP kadrolarının bu kenti hak ettiği şekilde yönetecek konumda yöneticileri belediye seçimlerinde elini taşın altına koymuştur. Siz seçmenlere düşen ise dürüst halkı ve devletiyle birlikte çalışarak hizmet etmeyi hedefleyen BBP kadrolarına oy vererek görevi hak eden kadrolara vermektir” ifadelerine yer verdi.

BBP heyeti Yemliha gezisinin ardından Ebiç, Mahzemin ve Erkilet Camikebir mahallelerinde vatandaşlarla buluşarak seçilmeleri durumunda gerçekleştirecekleri projeleri anlattı ve seçmeden oy istedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —