Tarih: 11.10.2015 18:04

BBP İL BAŞKANI SOĞMAN

Facebook Twitter Linked-in

   Büyük Birlik Partisi Kayseri milletvekili adayları Türkiye Harp Malulu Gaziler Şehitler Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şubesini ziyaret etti.Dernek Başkanı Ali Yavuz BBP yi Türkiye Büyük Millet Meclisinde görmek istediklerini belirtti

Kasım 2015 seçimlerine ?Haysiyet Seçimleri? ve ?Safını Belirle? sloganlarıyla başlangıç yapan, Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanı Yaşar Bekir Soğman. Milletvekili adayları , Ali Aydoğmuş, İbrahim Özbek, Hüseyin Döngel, Mansur Türkaslan, Mustafa Dirmen, İbrahim Yalçın Türkiye Harp Malulu Gaziler Şehitler Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şubesinde dernek başkanı Ali Yavuz´u ziyaret ettiler.
Kurulduğu yıldan beri BBP´nin ülke menfeatlerini gözeten ve vatan millet için çalışan bir siyasi parti olduğunu belirten Ali Yavuz,? BBP´yi mecliste görmek istiyoruz. Diyerek şöyle konuştu.
Kayseri İl Başkanı Bekir Soğman Avrupa ülkeleri Türkiye´yi karıştırmak ve bölmek adına faaliyet gösteriyor. Bu hainlere karşı dik duruşumuzu sergileyemiyoruz. Her gün bir şehidimiz geliyor. Artık şehit haberi duymak istemiyoruz. diye konuştu.



11 EKİM 2015 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —