BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

BAŞKAN  BÜYÜKKILIÇ

KILIÇASLAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

HABERİ İZLE

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Kılıçaslan Mahallesinde yer alan Kılıçaslan Camisinde Cuma namazı sonrası vatandaşlar ve esnaf ile sohbet ederek belediye çalışmalarını değerlendirdi.

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç'ın Kılıçaslan Mahalle gezisine AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami KADIOĞLU, Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri ile mahalle muhtarları da iştirak etti.

Kılıçaslan Mahallesinde gerçekleştirilen belediye çalışmaları ile ilgili olarak mahalle halkına memnuniyetlerini soran Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç,Kılıçaslan Mahallesinin barındırdığı nüfus, iş merkezleri, işyerleri ile adeta bir huzurlu, düzenli ve donanımlı bir semt olduğunu ve imar olarak gelişmeye açık bir bölgeyi kapsadığını vurguladı…

Başkan Büyükkılıç ” Melikgazi İlçe sınırları içerisinde semtler arasında farklılık ve hizmet kalitesi gözetmeksizin yatırımlar yapılmaktadır. Melikgazi Belediyesi şehrin Anbar semtinde Pazaryeri inşa ederken, Subaşı mahallesinde açık alan spor aletleri yerleştiriyor, Kıranardı'nda köprü inşa ederken, Mimarsinan ve Gesi de çok amaçlı sosyal ve spor tesisleri inşa ediyoruz. Semtler arası hizmet uçurumu olmadığından sosyal ayrımcılık olmamakta ve toplumda birlik ve beraberlik duyguları artmaktadır. Belediye olarak yapılan hizmetin kalitesine ve vermiş olduğu sosyal faydasını göz önünde bulunduruyoruz. Kılıçaslan Mahallesi şehrimizin en sakin, huzurlu ve düzenli semtleri arasındadır. Sivas Caddesine komşu olması mahalleye ayrı bir misyon yüklemektedir” değerlendirmesinde bulundu…

Mahalle de bulunan mobilya satıcısı, terzi ve şarküteri ile manav esnafı ile sohbet eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Kılıçaslan Mahallesinde yol, park, kaldırım ve kanal sorunu olmadığını ancak mahallenin binalarının yıpranmış olduğunu bu neden ile bir çok mülk sahibinin arsalarını müteahhitte vererek çok katlı binalar yaptırdığını sözlerine ekledi.



'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik