Tarih: 06.02.2014 22:56

BAŞKAN ÖZHASEKİ STK TEMSİLCİLERİNİ AĞIRLADI

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, seçimlerini yaparak yeni yönetim kurullarını oluşturan bazı oda ve derneklerin yöneticileriyle görüştü. Başkan Özhaseki`yi önce Mimarlar Odası Kayseri Şubesi ziyaret etti. Şube Başkanı Eda Velibaşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Özhaseki`yi ziyaretlerinde bir süre önce yaptıkları genel kurul hakkında bilgi verdiler.

Başkan Özhaseki daha sonra yine kısa süre önce genel kurulunu yapan Halk Otobüsçüler Odası`nın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erkan ve oda yönetimi ile görüştü. Oda Başkanı Erkan ziyarette yeni yönetimini tanıştırdı ve Başkan Özhaseki`ye bir tablo hediye etti.

Türk Ocakları Kayseri Şubesi`nin yeni yönetimi de Başkan Mehmet Özhaseki`yi ziyaret etti. Türk Ocakları Şube Başkanı Prof. Dr. Mustafa Ünal ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Başkan Özhaseki, Kayseri`nin şanslı bir kent olduğunu belirtti ve bu durumun nedenlerinin başında insanların milli-manevi değerlerine sahip çıkmasının geldiğini kaydetti. Kayseri`de hemen her alanda kanaat önderlerinin bulunduğu bir ortamın var olduğunu dile getiren Özhaseki, "Kayseri iyiye doğru, hayra doğru giden bir kent" diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —