Tarih: 11.11.2013 10:57

BAŞKAN ÖZHASEKİ ABD`Lİ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, geçtiğimiz gün şehrimize gelen Kuzey Karolina heyeti onuruna Kıranardı Kent Ormanı`nda yemek verdi. Gördükleri ilgiden oldukça memnun oldukların belirten Kuzey Karolina Eyalet Milletvekili Samuelson, "Sizinle kardeş olmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz" dedi.

                HABERİN GİRİŞİ

                Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Kuzey Karolina heyeti onuruna Kıranardı Kent Ormanı`nda bir yemek verdi. Yemeğin ardından bir süre Kayseri`yi izleyen ve manzaranın tadını çıkaran konuklar, gezinin çok güzel geçtiğini belirtti.

                Kayseri`yi güzel ve düzenli bulduklarını belirten Kuzey Karolina Eyalet Milletvekili Ruth Samuelson, "Sizinle kardeş olmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz" dedi.

                Kuzey Karolina heyeti adına konuşan Eyalet Milletvekili Ruth Culbertson Samuelson, Kayseri gezisinin her yönüyle güzel geçtiğini belirterek, "Kayseri gezimiz çok güzeldi, harikaydı. İnsanlar gerçekten çok sıcakkanlı ve çok güzel aktiviteleriniz var. Sizinle kardeş olmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz. Sizden daha çok insanın Kuzey Karolina`ya gelip bizimle iş yapmasını temenni ederiz. Gerçekten Kayseri olarak çok basiretli tercihler yapıyorsunuz. Bunun sonucunu da alıyorsunuz. Torunlarımızla birlikte gelip ne kadar geliştiğinizi görmek isteriz" diye konuştu.

                Başkan Mehmet Özhaseki, gecenin sonunda konuklarına KAYMEK kursiyerlerinin yapmış olduğu işlemeli eşarp hediye etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —