Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Mithatpaşa Mahallesi’nde yaklaşık 7 bin metrekare kapalı alana sahip 24 sınıf ve 8 adet atölyesiyle yüksek standartlarda yapılan modern ortaokulu inceledi. Kocasinan’ın geleceği ve gençleri için dur durak bilmeden çalıştıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, en ince ayrıntısına kadar düşünülen okulu, 2024-2025 yılı eğitim öğretime hazır hale getireceklerinin müjdesini verdi.
“Kocasinan’ın geleceği için yüksek standartlarda okul yapıyoruz”
Seçimden sonra hızlı başlayan Başkan Çolakbayrakdar, saha da incelemelerde bulundu. Mithatpaşa Mahallesi’nde yapımı devam eden ortaokulun çalışmalarını kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri’ye yakışır yüksek standartlarda güzel bir okul daha kazandırdıklarını söyledi.
Okulun vatana, millete hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, “Mithatpaşa Mahalle’mize hayırlı uğurlu olsun. Yeni ortaokulumuz, önümüzdeki dönem eğitim ve öğretimde hizmet vermeye başlayacak. Yüksek standartlarda olan okulun inşaatı tamamlanmak üzere ve önümüzdeki günlerde açılışını yapmış olacağız. Okulumuzun içerisinde; 24 sınıf, 8 adet atölye, 120 kişilik konferans salonu, 1 adet kapalı spor salonu, yemekhane ve bahçesinde ise çocuklarımızın spor yapabilecekleri basketbol sahası var. Büyük okul kompleksi, Mithatpaşa Mahallemizdeki çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun. 2024-2025 yılı eğitim öğretim döneminde öğrenime açılacak olan okulun yapımında emeği olan hayırseverimiz Mehmet Altun abimize de çok teşekkür ediyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi artırarak devam ediyoruz. Yaptığımız hizmetlerle aydınlık geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yarınlara hazırlıyoruz” ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ının farklı yerlerinde okulların yapılması için dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de