Tarih: 02.08.2015 23:30

BAŞKAN EREN´İN HESAPLARI TUTACAK MI?

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Erciyesspor´da yaşanan gelişmeler, Başkan Eren´in ? Yeni sezonda genç oyuncular ile mücadele edeceğiz´ sözünü doğrular nitelikte devam ediyor. Mavi-siyahlı takımdaki tecrübeli oyuncular bir bir sözleşmelerini fesih edip takımdan ayrılıyor. Bu süreçte Başkan Ziya Eren´in, sessiz kalması ise dikkatlerden kaçmıyor.

Erciyesspor geride kalan sezonda Süper Lig´i 17.sırada tamamlayarak, PTT 1.Lig´e düşmüştü. Bu süreçten sonra uzun süre sessizliğini koruyan Başkan Ziya Eren, ilk olarak Kayserispor Genel Kurulu´nda ortaya çıkmıştı.

Genel Kurul öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Eren, destek alamadıklarını ve yalnız bırakıldıklarını söylemişti. Yaşanan gelişmeler neticesinde Başkan Eren, ?Yeni sezonda genç oyuncular ile mücadele edeceğiz´ sözünü teyit eder şekilde takımdan ayrılan tecrübeli oyuncuların gitmesine hiçbir şey söylememesi dikkatlerden kaçmıyor.

Erciyesspor´a gönül vermiş herkes pür dikkat Başkan Ziya Eren´in neler yapacağını bekliyor. Ligin başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen mavi-siyahlılar da herhangi bir çalışması olmaması, taraftarı ve spor kamuoyunu endişelendiriyor. Son olarak Kayserispor-Erciyesspor hazırlık maçında Kadir Has Tesisleri´ne gelen Başkan Eren´in, sessiz hali ve herhangi bir açıklama yapmaması da tartışma konusu olan bir başka durum oldu.

Erciyessporlu taraftarların ve spor kamuoyunun tek isteği biran önce mavi-siyahlı takımda yaşanan belirsizliklerin ortadan kalkması ve takımın lige hazır hale gelmesi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —